Neler Yeni

Şifre ekranı açılırken siyah ekran gelmesi

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
Selamlar normalde aynı günün sabahı çok güzel açılan bilgisayar akşam bir anda şifre girilen ekranda siyah ekran verdi sistem geri yükleme denedim ama başarısız oldu dedi ekran kartıyls alakalı olduğunu düşünmüyorum ne yapmam gerekiyor en son dün bir Game Ready driver güncellemesi ysptım ama sonrasında sıkıntı olmamıştı oyun da oynadım bir şey yoktu ekran kartım GTX 1080 işlemci i58600K.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Burhan Bey
Merhaba, arka fon siyah oldu değil mi? PC çalışmaya devam ediyordu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Komut İstemi" ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc/scannow" komutunu girerek "enter" tuşuna basın. Sistemde bozuk dosya ve uzantıları varsa bulup düzeltiyor, ardından sistemi yeniden başlatırsınız.

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğinizi yaptım bazı dosyaları onardı yazdı ama ile yaramadı. Ve eski ekran kartımı takınca bilgisayar sorunsuz açıldı sanırım ekran kartı arızalı ama sabah düzgün çalışırken akşam nasıl arızalanabilir anlamıyorum hiç açmadım akşama kadar

Merhaba, arka fon siyah oldu değil mi? PC çalışmaya devam ediyordu?

"Komut İstemi" ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc/scannow" komutunu girerek "enter" tuşuna basın. Sistemde bozuk dosya ve uzantıları varsa bulup düzeltiyor, ardından sistemi yeniden başlatırsınız.
.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
Dediğinizi yaptım bazı dosyaları onardı yazdı ama ile yaramadı. Ve eski ekran kartımı takınca bilgisayar sorunsuz açıldı sanırım ekran kartı arızalı ama sabah düzgün çalışırken akşam nasıl arızalanabilir anlamıyorum hiç açmadım akşama kadar

.
hocam arkadaşın sorusunu tam cevaplamamışsınız sadece arka fon mu siyah oluyor yoksa bilgisayar siyah ekrandan çıkmıyor mu

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
Bilgisayar açılıyor anakart ismi falan geçtikten sonra tam açılacağı yerde siyah erkan oluyor ve ordan çıkamıyorum

hocam arkadaşın sorusunu tam cevaplamamışsınız sadece arka fon mu siyah oluyor yoksa bilgisayar siyah ekrandan çıkmıyor mu
.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
Bilgisayar açılıyor anakart ismi falan geçtikten sonra tam açılacağı yerde siyah erkan oluyor ve ordan çıkamıyorum

.
hocam dosya gezgini yani explorer.exe uzantısı bozuluyor sanırım bir çözümü vardı sanki bir bakayım

hocam dosya gezgini yani explorer.exe uzantısı bozuluyor sanırım bir çözümü vardı sanki bir bakayım
ilk başta siyah ekran geldiği zaman ctrl alt tuşlarına basılı tutup delete tuşuna basın sonra gelen ekranda görev yöneticisine basın ordan ayrıntılar sekmesine geçin explorer,exe dosyasını bulup işlem ağacını sonlandırın düzelmesi gerekir eğer explorer exe dosyası yoksa görev yönetici kısmında dosya bölümüne tıklayıp oraya explorer.exe yazın bu şekilde de deneyin

Son düzenleme:

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih

ilk başta siyah ekran geldiği zaman ctrl alt tuşlarına basılı tutup delete tuşuna basın sonra gelen ekranda görev yöneticisine basın ordan ayrıntılar sekmesine geçin explorer,exe dosyasını bulup işlem ağacını sonlandırın düzelmesi gerekir eğer explorer exe dosyası yoksa görev yönetici kısmında dosya bölümüne tıklayıp oraya explorer.exe yazın bu şekilde de deneyin
Görev yöneticisi açılmıyor ekranda sadece dönen mouse imleci var

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
yani normalde tamamen bozuk olsa hiç görüntü gelmemesi lazım ama ben biosa falan girdim sadece masaüstü gözükecekken simsiyah oluyor yardımcı olabilecek var mı

LightW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
... Kml

Top Bottom