Neler Yeni

Şifrelerimi nerede güvenle saklayabilirim?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
yaklaşık 50-60 tane farklı şifrem var bunları bi yerde tutuyorum ama benden habersiz başka birisi pc ye geçerse (şifresini öğrenirse) çok kolay bir şekilde bulabilir. Bu şifreleri nerede saklayabilirim. Bi ara şifreli win rar dosyası yapmıştım ama şifreyi çok karmaşık yaptım diye unuttum. 😀

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
yaklaşık 50-60 tane farklı şifrem var bunları bi yerde tutuyorum ama benden habersiz başka birisi pc ye geçerse (şifresini öğrenirse) çok kolay bir şekilde bulabilir. Bu şifreleri nerede saklayabilirim. Bi ara şifreli win rar dosyası yapmıştım ama şifreyi çok karmaşık yaptım diye unuttum. 😀
Deftere yaz dolabın en ucuna koy veya üşenirsen fotokopi çıkart.

Bura.K

80+ Silver
Steam'den bir tane oyun aç, Shift+Tab ile sekme aç. Oradan Notepad sitesi bul, oraya yapıştır. Ben öyle yapıyorum. Oyunu silsen bile, geri yüklediğin zaman durmuş oluyor.

Eğer güvenemem diyorsan, Mail'de saklayabilirsin. Mail'e yaz, Taslak olarak kaydet. İhtiyacın olduğunda oradan bakarsın.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'den bir tane oyun aç, Shift+Tab ile sekme aç. Oradan Notepad sitesi bul, oraya yapıştır. Ben öyle yapıyorum. Oyunu silsen bile, geri yüklediğin zaman durmuş oluyor.

Eğer güvenemem diyorsan, Mail'de saklayabilirsin. Mail'e yaz, Taslak olarak kaydet. İhtiyacın olduğunda oradan bakarsın.
tamam hocam öneriler için teşekkürler.

SnareEcho

80+ Silver
Hepsini bir metin belgesine kaydedip o metin belgesini hem One Drive'a hem de hem de Google Drive'a kaydet. Yedek olsun diye 2 tane yere kaydet dedim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Benim şifreleri kaspersky password manager'e kaydediyorum. Kendisine girerken de tek şifre girmem yetiyor. Şifrelerimin hiçbirini bilmiyorum. Otomatik rakam ve simgeli şifreleri tercih ediyorum önemli hesaplar için. Bir sorun yaşamadım. Belki sorun yaşayan vardır yine de senin tercihin.

"thorxium"

80+ Bronze
Ben
Kullanıyorum, güzel arayüzü var, ücretsiz ve en önemlisi açık kaynak kodlu.

Top Bottom