kaspersky password paralı mıydı? ben mi yanlış biliyorumBenim şifreleri kaspersky password manager'e kaydediyorum. Kendisine girerken de tek şifre girmem yetiyor. Şifrelerimin hiçbirini bilmiyorum. Otomatik rakam ve simgeli şifreleri tercih ediyorum önemli hesaplar için. Bir sorun yaşamadım. Belki sorun yaşayan vardır yine de senin tercihin.
bu tarz sitelere ve uygulamalara hiç güvenmiyorum yine de öneri için teşekkürlerBen
Kullanıyorum, güzel arayüzü var, ücretsiz ve en önemlisi açık kaynak kodlu.Best Password Manager for Business, Enterprise & Personal | Bitwarden | Bitwarden
Bitwarden is the most trusted password manager for passwords and passkeys at home or at work, on any browser or device. Start with a free trial.bitwarden.com
benim telefonda milyonlarca virüs olabiir. Böyle şeyleri uzak tutuyorum telefondan.Telefona otomatik kaydoluyor, en temizi.
Kanka, kullanmasan da ne olduğunu anlaman için açık kaynak kodlu olduğunu söylüyorum.kaspersky password paralı mıydı? ben mi yanlış biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tarz sitelere ve uygulamalara hiç güvenmiyorum yine de öneri için teşekkürler
benim telefonda milyonlarca virüs olabiir. Böyle şeyleri uzak tutuyorum telefondan.
Rica ederim.tamamdır öneri için teşekkürler
Arkadaşın önerisine biraz bak istersen. Bende bitwarden kullanıyorum.kaspersky password paralı mıydı? ben mi yanlış biliyorum
bu tarz sitelere ve uygulamalara hiç güvenmiyorum yine de öneri için teşekkürler
benim telefonda milyonlarca virüs olabiir. Böyle şeyleri uzak tutuyorum telefondan.