Yardım Sigara birakma yardim .

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Karantina surecinde evde kaldikca canim cekiyor icmiyim diyorum boyle beynimde onu dusunuyorum daha onceleri 3 hafta birakmistim fakat geri basladim spor a baslamistim sporla ugrasirken icmiyordum ama evde kaldikca canim cekiyor ne yapsam beynimden cikar

Karantina surecinde evde kaldikca canim cekiyor icmiyim diyorum boyle beynimde onu dusunuyorum daha onceleri 3 hafta birakmistim fakat geri basladim spor a baslamistim sporla ugrasirken icmiyordum ama evde kaldikca canim cekiyor ne yapsam beynimden cikar
Kendine bir uğraş bul Kral. Sana sigarayı hatırlatabilecek dizi filmlerden uzak dur. Oyun oyna. Tarih dizileri fln izle.

dayım sigara istediğinde sakız veya çekirdek yemeğe başladı. onları yiyor içmiyor ama çok fazla tüketiyor sigaraya göre az masraf ama sigarayı bıraktı sonuçta. ilkten bırakacaksan azaltarak bırak yoksa bırakamazsın kolay

dayım sigara istediğinde sakız veya çekirdek yemeğe başladı. onları yiyor içmiyor ama çok fazla tüketiyor sigaraya göre az masraf ama sigarayı bıraktı sonuçta. ilkten bırakacaksan azaltarak bırak yoksa bırakamazsın kolay
Kilo aliyosun bide oyle sorun var

sigarayı bırakman için kafanda bitirmen lazım. Sigaranın aklına mümkün olduğunca az gelmesi lazım,kendine farklı uğraşlar bulursan bu seviyeyi de minumuma düşürebilrisin.
Hep mi aynı tavsiye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaş kaç ?

Ben bayram şekeri ile bırakmıştım her canım çektiğinde atardim 11 sene içip biraktim

benim güzel kardeşim gerçek güç herzaman senin içinde, başkalarından medet ummak her zaman kaybetmene neden olur iradeni kendi sağlını hayatını koruyabilmek için kullanmayı bilmen gerekiyor içmeyeceğim de bıraktirtir titresende içme **

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri