Neler Yeni

🔥SİGARAYA DEV ZAM GELİYOR! 1 PAKET 50 ₺'ye DAYANACAK!

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Taha
Onlar çok zararlı dostum kullanma
Tartışılır kansorejenlik durumunu bilmiyorum ama 1.5 yıldır esigara sayesinde sigarayı tamamen bıraktım ve toplam çekim sayım:23.456 esigara kullananlar bu sayının sık kullananlara kıyasla ne kadar az olduğunu biliyorlardır ve şahsen biri sigarayı bırakmak istiyorsa bilinçli bir şekilde elektronik sigara kullanırsa rahatlıkla bırakır

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Tartışılır kansorejenlik durumunu bilmiyorum ama 1.5 yıldır esigara sayesinde sigarayı tamamen bıraktım ve toplam çekim sayım:23.456 esigara kullananlar bu sayının sık kullananlara kıyasla ne kadar az olduğunu biliyorlardır ve şahsen biri sigarayı bırakmak istiyorsa bilinçli bir şekilde elektronik sigara kullanırsa rahatlıkla bırakır
E sigara ve puff ayni değil puff çok daha zararlı. Bırakma konusuna gelince bir fikrrim yok şu devirde bırakmak isteyip bırakmayı deneyenlerin sayısı oldukça az

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Taha
E sigara ve puff ayni değil puff çok daha zararlı. Bırakma konusuna gelince bir fikrrim yok şu devirde bırakmak isteyip bırakmayı deneyenlerin sayısı oldukça az
Peki tam olarak farkı nedir içinde kullanılan madde vs mi, benim bildiğim mantık aynı mantık tek farkı biri sınırlı kullanım imkanı sunuyor

JSezar

80+ Silver
konuyu kim hortlattıysa çıksın ortaya,dedim yine mi zam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Peki tam olarak farkı nedir içinde kullanılan madde vs mi, benim bildiğim mantık aynı mantık tek farkı biri sınırlı kullanım imkanı sunuyor
Tam bilmiyorum ama daha fazla sağlığa zararlı olduğu hakkında makaleler okumuştum.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Yeni yılla birlikte zamların art arda geldiği sigarada, tiryakilerin keyfini kaçıracak dev bir zam daha yolda. Önümüzdeki günlerde bazı sigaraların fiyatlarına paket başı 5 TL ve 10 TL arasında zam yapılacağı, söz konusu zamla birlikte bir paket sigaranın fiyatının 50 liraya dayanacağı kulislerde sesli bir şekilde konuşulmaya başlandı.

5-10 TL ARASINDA ZAM GELİYOR​

Kulislerde sigara fiyatlarına ilişkin yeni bir zam konuşuluyor. Edinilen bilgilere göre, önümüzdeki günlerde bazı sigara fiyatlarına paket başı 5 TL ve 10 TL arasında zam yapılacak.

BİR PAKETİN FİYATI 50 TL'YE DAYANACAK​

Söz konusu zamla bir paket sigaranın fiyatı 50 liraya dayanacak. Hatırlanacağı üzere sigara çeşitleri son olarak Ocak 2023'te 3.5 TL ile 4.5 TL arasında zamlanmıştı.

ŞİMDİDEN STOĞUNUZU YAPIN DERİM VARSA İÇEN ARKADAŞLAR İÇİN

1440x810_cmsv2_28a8910f-8659-5913-974a-d1b03a36290c-6457398.jpg
OOOOOOOOHHHHHHHHHHHH

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu konu niye hortladı zam mı geldi? Neyse herkese söylüyorum sigara alkol kullanmayın hatta ağzınıza bir kere bile olsun sürmeyin. Alkol kullanmak sigara içmek havalı değil hatta acınası.

Top Bottom