Sanki ben yaptım zammıSebebini konuyu açan arkadaşa bağlamana haykırdım
nerden bulacaz la onu bi ara 20 liraydıTekel 3000
Ben de içmiyorum ama tek zam sigaraya olsa hadi haklısın yanında her şeye zam geliyor.Şu sigara 100 TL olsunda almasın millet ya. Tüm zamlara üzülürüm ama sigaraya zerre üzülmüyorum nedense.
Kacak parlement almak icin 2 otobüs yol gidiyorum ama degiyor 35tlye kent switch aldim 2 aydir onu iciyorum yazin iyi gidiyorYeni yılla birlikte zamların art arda geldiği sigarada, tiryakilerin keyfini kaçıracak dev bir zam daha yolda. Önümüzdeki günlerde bazı sigaraların fiyatlarına paket başı 5 TL ve 10 TL arasında zam yapılacağı, söz konusu zamla birlikte bir paket sigaranın fiyatının 50 liraya dayanacağı kulislerde sesli bir şekilde konuşulmaya başlandı.
5-10 TL ARASINDA ZAM GELİYOR
Kulislerde sigara fiyatlarına ilişkin yeni bir zam konuşuluyor. Edinilen bilgilere göre, önümüzdeki günlerde bazı sigara fiyatlarına paket başı 5 TL ve 10 TL arasında zam yapılacak.
BİR PAKETİN FİYATI 50 TL'YE DAYANACAK
Söz konusu zamla bir paket sigaranın fiyatı 50 liraya dayanacak. Hatırlanacağı üzere sigara çeşitleri son olarak Ocak 2023'te 3.5 TL ile 4.5 TL arasında zamlanmıştı.
ŞİMDİDEN STOĞUNUZU YAPIN DERİM VARSA İÇEN ARKADAŞLAR İÇİN
Babam 2 paket (1 paket: 10 adet) ince slim kaçak parlıament almış.Kacak parlement almak icin 2 otobüs yol gidiyorum ama degiyor 35tlye kent switch aldim 2 aydir onu iciyorum yazin iyi gidiyor
kartondur o 1 kartonda 10 paket olur dutyfreeden almak gerekiyor veya alıp kaar ile satanlar oluyor ben onlardan alıyorumBabam 2 paket (1 paket: 10 adet) ince slim kaçak parlıament almış.