Neler Yeni

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
6-7 yıl önce elimde çıkmıştı. İncir sütü kullandım 2 hafta kadar tamamen geçti, çok şükür tekrarlamadı daha.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Dostum en etkili çözümü tırnak makası. Benim parmağımda iki defa çıktı. İkisinde de tırnak makasıyla kökünden kestim sonra bantladım çıkmadı bidaha. Acıyor ama kesin çözüm.

Drbacak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
dudağımda çıkmıştı dondurarak geçirttim dirseğimdeki çok büyümüştü yaktırdım ama yaktırmayı çok önermem çok fazla iz yapıyor

Metro 2033

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl tedavi etti cevaplarsanız sevinirim <3
doktora git

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Kardeşim bende de yıllar önce 12-13 yaşlarında bütün elimde vardı. O kadar çoktu ki her parmağımda vardı neredeyse. Cildiye bölümüne gidip sıvı azot ile yaktırdım. Bunu 2-3 kere tekrarladım ve hepsi su toplayıp patlatınca tamamen gitmişti. Bir daha da çıkmadı tekrarlamadı. Çok şükür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan kayahan
Yıllar önce İncir sütü ile geçmişti ama bi doktora sor belki daha iyi daha yeni çözümleri vardır .

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
yaklaşık 12 yıldır inançsız biriyim ama 9. sınıfta yurtta kalırken bir arkadaşımda da bu sorun vardı çenesinde çıkardı okulun hademesi gelirdi saman gibi bi kuru ota 3-4 dua okur siğile sürerdi 1 dakika geçmeden siğil kendiliğinden düşerdi hala anlam veremiyorum neyse konuya cevap olarak bir tane 10ml sıvı oluyor eczanelerde benim nasır için yazmıştı doktor netten araştırdığımda siğillerde de kullanıldığını görmüştüm sağlık ocağına gidersen biliyodur doktor yazar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,068
Üyeler
160,347
Son üye
antiaz
Top Bottom