Neler Yeni

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa arslan
Ay başında bir motor kazası yaptım motoru alalı 10 gün olmuştu 200 km yi geçmedi daha benim sigortam yoktu 50 cc olduğu için ama karşı tarafın var ve kusurun tamamı ona verildi 3-4 tamirci motorun perte çıkacağını masrafının çok olduğunu olduğunu söyledi ama eksper için kayıt açtırdığım yetkili serviste tamir olur ama zor muhtemelen pert verirler dedi şimdi bu perte çıkarsa yaklaşık ne kadar bir ödeme alabilirim hiç bu konularda bilgim olmadığından size sormak istedim eksper şuanda atandı ancak daha incelemedi

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Ay başında bir motor kazası yaptım motoru alalı 10 gün olmuştu 200 km yi geçmedi daha benim sigortam yoktu 50 cc olduğu için ama karşı tarafın var ve kusurun tamamı ona verildi 3-4 tamirci motorun perte çıkacağını masrafının çok olduğunu olduğunu söyledi ama eksper için kayıt açtırdığım yetkili serviste tamir olur ama zor muhtemelen pert verirler dedi şimdi bu perte çıkarsa yaklaşık ne kadar bir ödeme alabilirim hiç bu konularda bilgim olmadığından size sormak istedim eksper şuanda atandı ancak daha incelemedi
motorun değeri ne kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasko sigortanız yok ise karşı tarafın sigortası size belli bir fiyat verir harici zararınız olur
Ortalama ne kadar verebilir peki tahminen çünkü çoğu tamircinin söylediğine göre yapılmaz yapılsa da sağlıklı olmaz diyorlar şasesi kırıldı ön tarafı komple gidik

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa arslan
sigortalar en az 200k tl ye kadar karşılar. Sizin sigortanızın olmaması bu durumu bağlamaz
Yanlış bilmiyorsam mesela 2.el fiyatlarına bakıyorlar 50000 civarıysa ödeme yapıp motoru hurdaya çıkarıp satıyorlar benim motorum sıfır olduğu için belki 2.el fiyatı değilde sıfır fiyatını öderler mi diye merak ettiğimden yazdım sonuç gelince belli olur zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Sİgortasızlıktan ceza yazdılar mı peki meraktan soruyom. Geçmiş olsun bu arada

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Yanlış bilmiyorsam mesela 2.el fiyatlarına bakıyorlar 50000 civarıysa ödeme yapıp motoru hurdaya çıkarıp satıyorlar benim motorum sıfır olduğu için belki 2.el fiyatı değilde sıfır fiyatını öderler mi diye merak ettiğimden yazdım sonuç gelince belli olur zaten
genel olarak yine ikinci el ortalama fiyatlarından bakıcak ama 200 km'de olduğu için 0 olarak düşünebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sİgortasızlıktan ceza yazdılar mı peki meraktan soruyom. Geçmiş olsun bu arada
50cc'lerde zorunlu değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
genel olarak yine ikinci el ortalama fiyatlarından bakıcak ama 200 km'de olduğu için 0 olarak düşünebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

50cc'lerde zorunlu değil
mantıklı zaten 40k lık motora 5k sigorta ödenmemeli patlamazsan güzel olur tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,764
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp