Sigortalı iş nasıl bırakılır

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar.10 gün önce bir işe başladım.Parası iyi olduğu için yapabilirim gibi gelmişti de her gün zorunlu 12 saat mesai,yol uzak vesaire 15 16 saatim dışarıda geçiyor.İşi bırakmak istiyorum.Ama usul hakkında pek bilgim yok.Bazı sitelerde işçi işi aniden bırakırsa tazminat öder falan birşeyler de yazıyor.Yarın arayıp büyük ihtimalle hasta olduğum için gelemeyeceğimi söyleceğim,Ertesi günü de işi bırakmak istiyorum diye arayacağım.Çalıştığım günlerin parasını alabilir miyim veya bu tazminat ödeme olayı hakkında bilgisi olan varmı?Yanlış birrşey yapıp zararlı çıkmak istemiyorum

10 gün önce başlamışsın zaten senden tazminat alamazlar. Gidersin uygun bir zamanda "işi bırakmak istiyorum" dersin, neden derlerse de sallarsın bir şeyler. Sigortanı başlattılarsa onunla ilgili bir kağıt imzalatırlar o kadar.

10 gün önce başlamışsın zaten senden tazminat alamazlar. Gidersin uygun bir zamanda "işi bırakmak istiyorum" dersin, neden derlerse de sallarsın bir şeyler. Sigortanı başlattılarsa onunla ilgili bir kağıt imzalatırlar o kadar.
Çalıştığın gün kadar para verirler mi bilmiyorum bazı yerler 1 ay'ı deneme süreci gibi yapıyor para vermezler büyük ihtimalle.
Tazminatta ödeme gibi bir şeyi yok nedenini söylersin olur biter

Deneme süresinde bırakabilirsin, istifa dilekçesi yazıp ilgiliye teslim et. Çalıştığın vaktin parasını da alırsın.

Geri