Neler Yeni

SIKINTIDAN PATLAMAK ÜZEREYİM

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Doğrudur 15 yaşındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ateistim
arkadaşlar haklı hoşlandığın Bi kız bul seni geliştirebilecek, takıl onla arkadaş ol yemeğe git gez hediye al sevgili olmanıza gerek yok. Ben de senin gibiydim şimdi sabah akşam onunla konuşuyorum ve mutluluktan çok daha az şey düşünüyorum. ayrıca psikoloğa da gidebilirsin düşüncelerini olduğu gibi anlatman seni rahatlatır. seans başı da 2k falan galiba(sakaryada min1.5k)

arkadaşlar haklı hoşlandığın Bi kız bul seni geliştirebilecek, takıl onla arkadaş ol yemeğe git gez hediye al sevgili olmanıza gerek yok. Ben de senin gibiydim şimdi sabah akşam onunla konuşuyorum ve mutluluktan çok daha az şey düşünüyorum. ayrıca psikoloğa da gidebilirsin düşüncelerini olduğu gibi anlatman seni rahatlatır. seans başı da 2k falan galiba(sakaryada min1.5k)
devlet hastanesınde psikolog yokmu enayimisiniz 2k veriyorsunuz

yanlış anlama ama dertlerine sıkıntılarına derman olacak kişi yalnız Allah'tır ondan yardım iste o sana yolu gösterir yardım da eder
gardaşım allah akıl vermiş yardım istemene gerek kalmamışki bak millet marsa gidip duruyo hafta sonları biz pikniğe giderken

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
devlet hastanesınde psikolog yokmu enayimisiniz 2k veriyorsunuz

gardaşım allah akıl vermiş yardım istemene gerek kalmamışki bak millet marsa gidip duruyo hafta sonları biz pikniğe giderken
git devlet hastanesine de gör nası Bi şey olduğunu onlar seni dinlemez bile bakar neyin var direk git ilaca başla tekrar gel derler

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Hocam can sıkıntısı dediğiniz şey en vizyonlu gününü en dolu geçiren insanlarda bile gayet olur neden depresyona falan bağlıyorsunuz anlamadım ve diğer diyeceğim can sıkıntısı dediğimiz şey max 1 gün geçiyor.

Onu da geçirmek için deliriyorsan sana hiç kitap oku bir şey öğren falan diyemeyeceğim hava güzelse dışarı çık futbol falan oyna istiyorsan. Eskiden izleyip sevdiğin şeyleri izleyebilirsin. Benim için bu tsubasa mesela yakın zamanda izledim bitti.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
doğru
amaç neki intiharmı etsem
🌟 Eh bişey için çabalamış oluyorsun en azından bu daha kolay

çok sağolun hocam size şuan kelimelerle anlatamam ama aklıma çok güzel yattı kitaplar beni kurtarabilir
İlla okuma kitabı olmak zorundamı
meslek lisesindeyim teorik defterimi okusam fark eder mi?
5senedir adam akıllı kitap yüzü açmadım 15 yaşındayım ne önerirsiniz
Hocam daha ohoo siz daha 18 19 gelin daha yeni başlıyor şimdiden böle triplere girmeyin ben sizin yaşınızdayken yürüyüş yapardım öyle saçma şeyler demek istediğim hayat hiç değişmiyor ne zmn değiştirmeye çalışsam tutup o düzene geri atıyorlar aykırı istemez hayat

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom