Neler Yeni

Silent Hill 2 Remake DLSS Sürümünü Güncelleyin !

The Semih

80+ Gold
1728282866057.png

Oyunun DLSS sürümü 3.5.1, bu sürümde ghosting sorunu var oyun da yapraklardan felan bariz belli oluyor gördüğünüz üzere, Eğer rahatsız ediyorsa hareketli objeler, Talimatları uygulayın;

- Oyunun DLSS versiyonunu 3.7.20 yapıyoruz. Beğenmezseniz 2.5.1 deneyin.
- Verdiğim linkten tüm dlss sürümlerini görebilirsiniz, yapımcılar sürümleri güncellemez genelde haberiniz olsun manuel güncelleme gerekiyor.
- Dosyayı indirdikten sonra nvngx_dlss.dll dosyasını verdiğim dizine yapıştırın.
- Silent Hill 2\SHProto\Plugins\DLSS\Binaries\ThirdParty\Win64
- Sonra oyuna giriş yapın ghosting çözüldü iyi oyunlar.

Bu yöntemi DLSS destekleyen tüm oyunlarda yapabilirsiniz, Sadece çok eski DLSS sürümlerini destekleyen oyunlarda + bazı firmalar dosya değişimine izin vermez + Online oyunlarda yapmayın.

Oyunun optimizesi çok iyi değil arkadaşlar DLSS Dengeli modda kullanmanızı tavsiye ediyorum Kaliteciler için.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunları her zaman DLSS kapalı Native oynamanızı tavsiye ederim. FPS çok düşükse ilk olarak grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.
DLSS kapalıyken bu oyunda 32 fps veriyor 4070 optimize leş, bide native diye bir şey yok tüm oyunlarda görüntüye işleme yapılır, TAA da bir işlemedir native değildir, DLSS TAA dan açık ara daha iyidir. bazı oyunlarda DLSS düzgün çalışmaz buda motordan dolayı o yüzden görüntü size bulanık gelir. DLSS güzel işlendiği zaman Native olmayan %100 çözünürlük oyunlarda DLSS rakipsizdir 6 yıllık tecrübeyle yazıyorum. 200+ oyunda denedim DLSS yi :D

Top Bottom