Yardım ̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ßeta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Son düzenleme:
Ben 6 sene önce kulaklığın plastik dış kablosunu kemirip yırtmıştım üstüne mikrofonun üzerine olacak şekilde yere düşüp mikrofonu bozmuştum. Garantiye gönderdim sıfırını gönderdiler. Bi dene şansını en kötü şuanki halini geri yollarlar bir şey kaybetmezsin

Rampage'in garanti servisi baya iyi. Büyük ihtimal kullanıcı hatası bile olsa sıfırını verirler en kötü ücretli değişim yaparlar.

Rampage garantisi değişik çalışıyor ama daha çok çözüm odaklı olduklarını gördüm. Bazen sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlarken bazen de çözmemek için uğraşıyorlar. Değişik bir servis, şansını denemekte fayda var.

Rampage'in garanti servisi baya iyi. Büyük ihtimal kullanıcı hatası bile olsa sıfırını verirler en kötü ücretli değişim yaparlar.
1641401876137.png

Hocam ücretli değişime bütçe yetiremem ben 230'a almıştım

Rampage garanti sevisi iyidir, benim kulaklığımın kablosu bozulmuştu kabloyu oynatınca kulaklık çalışmıyordu bizde garantiye gönderdik istemememize rağmen kulaklığın her yerini yenileyip gönderdiler merak etme büyük ihtimal sanada öyle yaparlar hara garanti devam ediyorsa benim garanti Segment ten di.

Benim comfortun kulak ayarlama kısmı kırılmıştı kendi kendine. Bir şey yapmadılar.

Benim comfortun kulak ayarlama kısmı kırılmıştı kendi kendine. Bir şey yapmadılar.
Benimkide aynı yerinden kırıldı boyut ayarlama kısmının alt kısmından, yardımcı olmuyorlar mı ?

Geri