benzin olsun yeter be hocam.Offf akarr.Sevgiliyi boşver.Agaların sana yeter.
OF hocam sorma o sarışın bitirdi biziPortakalda vitaminken. Sarışın bir C vardı, onla.
knk ama emin değilim şevdiğimden üzmek iştemiyom ama yürürken fln sanki kalbimin atışı hızlanıyo gibi tavşiyenize açığımBilmiyom valla birisini seçsen digeri üzülür seni gerçekten seviyosa. Sevdigin kişiyle devam et bence ama digeriyle arkadaş kalabilirüzen kal.
Biz birlikteydik, sonra kana karıştık; bir daha birbirimizi görmedik...OF hocam sorma o sarışın bitirdi bizi
sevdiğimden emin değilim ne demek. eğer onun gözlerine baktığında uzaklara dalıyorsan muhtemelen seviyorsundur. sevdiğinle devam et diğerine insancıl bir şekilde söylemeye çalış anlamazsa eğerknk ama emin değilim şevdiğimden üzmek iştemiyom ama yürürken fln sanki kalbimin atışı hızlanıyo gibi tavşiyenize açığım
ya knk bak şimdi anlatiyim dinlediğin için sağol bu arada ya gözlerine bakınca değilde yolda beraber durağa yürüyoruz her zaaman böyle yürürken kalbil hızlanıyo gibi değişik bi his oluyor gözlerine bakıncada dalıp gidiyom evet ama şöyle ki ben yaklaşık 2 hafta önce ben sevgili fln istemem dediydim o yüzden çekiniyorum bişey demeye fln karışık durumlar çoksevdiğimden emin değilim ne demek. eğer onun gözlerine baktığında uzaklara dalıyorsan muhtemelen seviyorsundur. sevdiğinle devam et diğerine insancıl bir şekilde söylemeye çalış anlamazsa eğer
insan hep düşüncesinin arkasında durmak zorunda değil eğer seni cidden seviyorsa dikkate bile almaz diye düşünüyorum. ama yolda beraber yürürken kalbinin hızlı atması utanmandan dolayı da olabilir. ama kızı seviyorsun muhtemelenya knk bak şimdi anlatiyim dinlediğin için sağol bu arada ya gözlerine bakınca değilde yolda beraber durağa yürüyoruz her zaaman böyle yürürken kalbil hızlanıyo gibi değişik bi his oluyor gözlerine bakıncada dalıp gidiyom evet ama şöyle ki ben yaklaşık 2 hafta önce ben sevgili fln istemem dediydim o yüzden çekiniyorum bişey demeye fln karışık durumlar çok
bilmiyom knk ya sevsemde 2 gündür beyin osuruğu geçiriyom yeminle ne yazsam ne desem bilmiyom 10.sınıfta ilk kez birini sevdim hiç bilmiyom ya bide sevgilisi varmı yokmu bilmiominsan hep düşüncesinin arkasında durmak zorunda değil eğer seni cidden seviyorsa dikkate bile almaz diye düşünüyorum. ama yolda beraber yürürken kalbinin hızlı atması utanmandan dolayı da olabilir. ama kızı seviyorsun muhtemelen
yaz gitsin dünyanın sonu değil sonuçta.bilmiyom knk ya sevsemde 2 gündür beyin osuruğu geçiriyom yeminle ne yazsam ne desem bilmiyom 10.sınıfta ilk kez birini sevdim hiç bilmiyom ya bide sevgilisi varmı yokmu bilmiom