- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok knk bitti mesaj yazmış çıkışta fln beni bekleme diye niye yazdım cevap vermedi görüldü attı ;(yaz gitsin dünyanın sonu değil sonuçta.
yok knk bitti mesaj yazmış çıkışta fln beni bekleme diye niye yazdım cevap vermedi görüldü attı ;(yaz gitsin dünyanın sonu değil sonuçta.
16 yaşındayım 12 yaşında sevdıgım oldu sadeceArkadaşlar ilk sevgiliniz veya flörtünüz kaç yaşınızda oldu gelin konuşalım
bekleme dedi diye beklemeyecek misin ? gidip bekle kapının önünde. hadi aslanım yaparsın bu iş sende.yok knk bitti mesaj yazmış çıkışta fln beni bekleme diye niye yazdım cevap vermedi görüldü attı ;(
bakalım ustaya ınsta verim mi merak edersin belki ne olduğunu bu internetçok acayip bişi __burak0707 ınstabekleme dedi diye beklemeyecek misin ? gidip bekle kapının önünde. hadi aslanım yaparsın bu iş sende.
insta kullanmıyorum diğer insanların yaşamı beni pek alakadar etmiyor diye açmıyorum. buraya yazarsan bakarım konuyu takibe aldım.bakalım ustaya ınsta verim mi merak edersin belki ne olduğunu bu internetçok acayip bişi __burak0707 ınsta
Kızlarla da bu Türkçeyle konuşuymuyosundur umarım.Knk benim var da beni paylaşamıyolar 2 tane arkadaşımdı birine seviyom dedim şimdi beni kıskanıyolar napiyim sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Naptınız knk ben anlamamda anlatabilirmisin biraz özelse insta fln verebilirim lütfen
Benim olabilirde danışmak istedim
tmm kardeşim iyi geceler sana teşekkür ederiminsta kullanmıyorum diğer insanların yaşamı beni pek alakadar etmiyor diye açmıyorum. buraya yazarsan bakarım konuyu takibe aldım.
hayır tabikideKızlarla da bu Türkçeyle konuşuymuyosundur umarım.
bize gelince a1 kıza gelince c1 konuşuyorKızlarla da bu Türkçeyle konuşuymuyosundur umarım.
insta kullanmıyorum diğer insanların yaşamı beni pek alakadar etmiyor diye açmıyorum. buraya yazarsan bakarım konuyu takibe aldım.
bütün arkadaşlarımı ve akrabalarımı takip etmek zorunda olduğum için indirmek istemiyoruminstagram diğer insanların hayatıyla ilgilenmek için değil zaten. bence kullan
olmadı beArkadaşlar ilk sevgiliniz veya flörtünüz kaç yaşınızda oldu gelin konuşalım