Neyi aldın lan?Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım aga helal et
Olmadı yazmışşın ya cok güzel geldi gözümeNeyi aldın lan?
Knk sevdiğim kız mesajlarıma görüldü atıyo okul çıkışında bekleme beni diyo ben senden hoşlanjyom tarzı bişry söyledim o günden beri böyle çok üzüldüm yarın gidicem konuşmayı deniycem bugün iyimisin dedim cevap bile vermedi oysa ki bunun önceki sevgilisi bir yavşaktı ben gerçekten seviyorum ama anlamıyo ve açılamıyom rahatçaSanalika dönemlerimi sayarsak yaklaşık 9 yaşında 3-5 tane kız arkadaşım vardı
Ama iş sanaldan çıkınca.... Nothing
anlamlı bir kolye alabilirsin. veya en sevdiği şeyi. kar küresi olabilir kaliteli hediye.Knk bişey sorcam cümartesi kızın doğuk günü ne alınır sence anlamlı anısı olsun istiyorum?
Kolye fln almayı düşündümde daha dopru düzgün söylemedim bile onu sevdiğimi o yüzden çekindim sonra aklıma çiçek geldi(menekşryi çok sever) ama onuda eve götürse annesi babası ne dicek bulamadım en iyisi kar küresi tarzı bişry sanırımanlamlı bir kolye alabilirsin. veya en sevdiği şeyi. kar küresi olabilir kaliteli hediye.
Knk güncelleme boşverdim ben artık ama koymadı değil arkadaşıma unutsun beni arkadaşlığımız bitti demiş bana böyle diyen biriyle arkadaş olmam hataymış ama unutmıcam hep bi yerlerde aklımda olucakanlamlı bir kolye alabilirsin. veya en sevdiği şeyi. kar küresi olabilir kaliteli hediye.
https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-reindeeer-kar-kuresi-goldKolye fln almayı düşündümde daha dopru düzgün söylemedim bile onu sevdiğimi o yüzden çekindim sonra aklıma çiçek geldi(menekşryi çok sever) ama onuda eve götürse annesi babası ne dicek bulamadım en iyisi kar küresi tarzı bişry sanırım
kolye çok hoşhttps://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-reindeeer-kar-kuresi-gold
-------------------------------------------------------------------------------
menekşeli kolye - Google Alışveriş
www.google.com
cidden seviyorsan eğer al hediyeni götür doğum gününde ona yanında olduğunu göster muhtemelen hoşuna gider yaptıkların. eğer olmuyor gibi duruyorsa sal gitsin. ama ilk denemen gerek.Kolye fln almayı düşündümde daha dopru düzgün söylemedim bile onu sevdiğimi o yüzden çekindim sonra aklıma çiçek geldi(menekşryi çok sever) ama onuda eve götürse annesi babası ne dicek bulamadım en iyisi kar küresi tarzı bişry sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk güncelleme boşverdim ben artık ama koymadı değil arkadaşıma unutsun beni arkadaşlığımız bitti demiş bana böyle diyen biriyle arkadaş olmam hataymış ama unutmıcam hep bi yerlerde aklımda olucak
Yok abi be heryerden engelledi malsın sen dedi gururum incildi bidaha böyle seversem en adiyimhttps://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-reindeeer-kar-kuresi-gold
-------------------------------------------------------------------------------
menekşeli kolye - Google Alışveriş
www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
kolye çok hoş
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden seviyorsan eğer al hediyeni götür doğum gününde ona yanında olduğunu göster muhtemelen hoşuna gider yaptıkların. eğer olmuyor gibi duruyorsa sal gitsin. ama ilk denemen gerek.