Neler Yeni

Silindi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,356
İsim
Diyarhan
Çocukluk ve gençliği katmazsak 0

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
olmadı hocam

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Olmaz olsun sevgilisi de kızı da sevgisi de aşkı da

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
bize ters hacı errrrrrrkek adamın errrrrrrrrkek sevgilisi olur

BeKo'O

80+ Silver
Sanalika dönemlerimi sayarsak yaklaşık 9 yaşında 3-5 tane kız arkadaşım vardı😁
Ama iş sanaldan çıkınca.... Nothing

Burak0707

80+
Sanalika dönemlerimi sayarsak yaklaşık 9 yaşında 3-5 tane kız arkadaşım vardı😁
Ama iş sanaldan çıkınca.... Nothing
Knk sevdiğim kız mesajlarıma görüldü atıyo okul çıkışında bekleme beni diyo ben senden hoşlanjyom tarzı bişry söyledim o günden beri böyle çok üzüldüm yarın gidicem konuşmayı deniycem bugün iyimisin dedim cevap bile vermedi oysa ki bunun önceki sevgilisi bir yavşaktı ben gerçekten seviyorum ama anlamıyo ve açılamıyom rahatça

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Knk bişey sorcam cümartesi kızın doğuk günü ne alınır sence anlamlı anısı olsun istiyorum?
anlamlı bir kolye alabilirsin. veya en sevdiği şeyi. kar küresi olabilir kaliteli hediye.

Burak0707

80+
anlamlı bir kolye alabilirsin. veya en sevdiği şeyi. kar küresi olabilir kaliteli hediye.
Kolye fln almayı düşündümde daha dopru düzgün söylemedim bile onu sevdiğimi o yüzden çekindim sonra aklıma çiçek geldi(menekşryi çok sever) ama onuda eve götürse annesi babası ne dicek bulamadım en iyisi kar küresi tarzı bişry sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk güncelleme boşverdim ben artık ama koymadı değil arkadaşıma unutsun beni arkadaşlığımız bitti demiş bana böyle diyen biriyle arkadaş olmam hataymış ama unutmıcam hep bi yerlerde aklımda olucak
😥

Son düzenleme:

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kolye fln almayı düşündümde daha dopru düzgün söylemedim bile onu sevdiğimi o yüzden çekindim sonra aklıma çiçek geldi(menekşryi çok sever) ama onuda eve götürse annesi babası ne dicek bulamadım en iyisi kar küresi tarzı bişry sanırım
https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-reindeeer-kar-kuresi-gold
-------------------------------------------------------------------------------

kolye çok hoş

Knk güncelleme boşverdim ben artık ama koymadı değil arkadaşıma unutsun beni arkadaşlığımız bitti demiş bana böyle diyen biriyle arkadaş olmam hataymış ama unutmıcam hep bi yerlerde aklımda olucak
😥
cidden seviyorsan eğer al hediyeni götür doğum gününde ona yanında olduğunu göster muhtemelen hoşuna gider yaptıkların. eğer olmuyor gibi duruyorsa sal gitsin. ama ilk denemen gerek.

Burak0707

80+

kolye çok hoş

cidden seviyorsan eğer al hediyeni götür doğum gününde ona yanında olduğunu göster muhtemelen hoşuna gider yaptıkların. eğer olmuyor gibi duruyorsa sal gitsin. ama ilk denemen gerek.
Yok abi be heryerden engelledi malsın sen dedi gururum incildi bidaha böyle seversem en adiyim

Top Bottom