Neler Yeni

Silindi

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam eğer çok zorda kalırsanız teknosadan tosla alabilirsiniz. En azından idare eder. Galiba Şok'ta da satılıyordu pek emin değilim.

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak 50 TL mi vermedi.
istersen alabilirim istediğin oyunu. mutlu olucaksan alayım yani birini mutlu etmis olurum

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
ininal kartı deneyebilirsiniz
Hocam ona bakcam ama 2 tl kesiyor diye en son 8 tl attim hic kullanmadim 5 ay sonra 0 tp gozukuyordu.

Herhalde bu konularda en gusulsuz benim

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Hocam ona bakcam ama 2 TL kesiyor diye en son 8 TL attim hic kullanmadim 5 ay sonra 0 tp gozukuyordu.

Herhalde bu konularda en gusulsuz benim
hiç bir şekilde olmassa bir arkadaşınızdan rica edip alırsınız hocam pek bir sorun olmaz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,740
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.

Ek olarak 50 TL mi vermedi.
Papara lite al D&R da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,798
Üyeler
168,849
Son üye
yılmazzcc