Silindi

Hocam eğer çok zorda kalırsanız teknosadan tosla alabilirsiniz. En azından idare eder. Galiba Şok'ta da satılıyordu pek emin değilim.

Merhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak 50 TL mi vermedi.
istersen alabilirim istediğin oyunu. mutlu olucaksan alayım yani birini mutlu etmis olurum

Hocam ona bakcam ama 2 TL kesiyor diye en son 8 TL attim hic kullanmadim 5 ay sonra 0 tp gozukuyordu.

Herhalde bu konularda en gusulsuz benim
hiç bir şekilde olmassa bir arkadaşınızdan rica edip alırsınız hocam pek bir sorun olmaz

Merhabalar ben wiper reis konuya baslayalim suanlik matematik disinda sinavlar iyi gidiyor. Steamden ya naruto boruto oyunu yada one pirate warriors 3 u alcagim anneme parami verdim 50 TL al bunlari dedim bana kartini ver 15 TL harcicam dedim annem cizgi roman almama felan da izin vermiyor beyler papara felan demeyin kargo ucretini 20 TL yapmislar.

Ek olarak 50 TL mi vermedi.
Papara lite al D&R da var

Geri