Neler Yeni

Silinen Konu

Techno08

80+ Gold
Eğer sistemde sıkıntı yoksa sende paranı aldıysan boşver.Bu gerekçe ile iade edilmez.

Belli ki alan alıcı ekran kartı anakarta girsin diye zorlamış ve bozmuş ve suçu da satıcıya atıyor, hey Allahım nasıl insanlar var ya. Bence de iade almasın hiçbir şey yapamaz.

haktanugur3

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Uygunsuz dil
Geçen hafta Pazartesi sattığım sistemi artık bu arkadaş ne yaptıysa görüntü alamadı ve getirdiğinde ekran kartı görüntü vermiyordu ekran kartı o kadar ellemişti ki üstünde parmak izi doluydu telefonum yanımda olmadığı için pazarlığı falan annemin telefondan yapmıştık o yüzden büyük sıkıntı oldu, sistemi bir aracı almştı denemeden aldı üstelik gel dene dememe rağmen denemedi ve gitti neyse çoğunuz olayı biliyorsunuz, bu gün baya aradı ve annem sinirlenip işteyken açmış yok efendim avukata veririm falan fistan babam zaten bu tür konulardan nefret eder birde ondan azar işittik, o kadar yardımcı olmaya çalışmama rağmen üstelik beni üç kağıtcı olarak kaaydetmiş. Apptal herif.
Dediğimizi yapacaktın. Benim suçum yok yazıp engelleyecektin. Bu ******* ******** bu işe yarar ancak.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kartı kendi bilgisayarına tak bakalım çalışacak mı eğer çalışmazsa de ki: Napim hayır hayır bunu deme de ki: ben bu zamana kadar nasıl bilgisayar kullandım ? De doğrusu bu :)

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
......12aaa

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,432
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hakareti kaldır, o kadar uyardım seni pişman etme.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
sistem düzgün olduğuna eminsen ve parayı aldıysan engelle gitsin
Sistemi kendisi sattı ve parayı neden kendisi alsın.Parayı geri iade edip bozuk ekran kartlı sistemini geri aldı.Zararlı durumda yani.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Geçmiş olsun.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Üzücü vallahi, ne denebilir ki.Bu olaydan umarım herkes bir şeyler çıkarabilmiştir diye umuyorum.İyi bak kendine @Chapin

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
1 hafta. Önce 8900 tl ye imzamdaki sistemi sattım adamı evime çağırdım dedim ki ne testi yapacaksan yap istediğin kadar kullan pc yi kafana yatarsa al git adam 5dk kurcaladı paramı verdi sistemi kutuları faturaları aldı ve gittti bu saatten sonra sorumluluk Benden çıktı
Sistemi iade Alman çok yanlış adam bozmuş geri al diyor alma sakın rahatsız ediyorsa git polise 👍

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

¥usuff

80+ Silver
senin yapabileceğin bir şey yok çalışır halde vermişsin engelle gitsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Top Bottom