-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,343

Video

Hareketlilik var denilen video

Son düzenleme:
Her şeyi lole dahil edince böyle oluyorum artık sana karşı ;Lol'e dokunmadıkları sürece sıkıntı yok sonra sahur yapamıyom. Ayriyeten de tutuklanma falan da çıkacağını sanmıyorum dağ başı mı burası kardom bu kararın alınması için CB'ye karşı çıkmaları lazım veya CB'nin haberinin olmaması lazım. Fazla hayal perest düşünceler bunlar bence latife olgular. Mamafih tutuklanması gerekiyor fakat bunun olması piyasaları kötü etkiler o yüzden de bişi olmaz.
KB agam bilemedim hayatım lol den ibaret neyi örnek göstereyim bilemiyorum daHer şeyi lole dahil edince böyle oluyorum artık sana karşı ;
analiz işini azaltalımLol'e dokunmadıkları sürece sıkıntı yok sonra sahur yapamıyom. Ayriyeten de tutuklanma falan da çıkacağını sanmıyorum dağ başı mı burası kardom bu kararın alınması için CB'ye karşı çıkmaları lazım veya CB'nin haberinin olmaması lazım. Fazla hayal perest düşünceler bunlar bence latife olgular. Mamafih tutuklanması gerekiyor fakat bunun olması piyasaları kötü etkiler o yüzden de bişi olmaz.
Tamamdır kardom azaltıyorum artık Yordle'ı gibi davranma zamanım geldianaliz işini azaltalım![]()
EOPTRHKOPWERGKWĞEOPGLWPERĞTHKEPRYOPĞELRGĞPWERLHRWTPOĞHKWRWTamamdır kardom azaltıyorum artık Yordle'ı gibi davranma zamanım geldi
Tek umudum bu videonun tr de çekilmiş olmayıp montaj olmasıSilivri Cezaevi yerleşkesinde yoğun TOMA ve OTOBÜS hareketliliği var !
Muhtemelen karar çoktan çıkarıldı şuan ifadelerin tamamlanması bekleniyor.
Ekrem İmamoğlu hakkında kuvvetle muhtemel tutuklu yargılama kararı açıklanacak.
Açıklanması sabahı bulabilir , uzun bir gece olacak.
ÖNEMLİ HATIRLATMA : Muhtemelen tekrardan bant daraltma uygulanacak , Proton VPN X hesabından servislerini ücretsiz yaptıklarını ve ek sunucu takviyesi gerçekleştirdiklerini açıkladı , olası bir bant daraltmasında internete ihtiyacınız olursa haberiniz olsun.
Yani olacak olan buydu hocam pek şaşırmadım , tutuklamayacak olsalar bunları göze almazlardı. Bu erken karar verme işi çokta yabancı olduğumuz bir şey değil , Jahrein in davasında da benzer bir olay olmuştu , adam mahkeme salonuna girdiğinde karar ekranda yazıyormuş zaten direk okuyup geçmişlerTek umudum bu videonun tr de çekilmiş olmayıp montaj olması
MaalesefEkrem in tutuklandığını açıklayacaklar