Neler Yeni

Sim kartı deliğinde kürdan kırıldı

Smmss12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Smmss12
Arkadaşlar merhaba, telefonu düşürdüm ve 2 sim den 1i gözükmemeye başladı. Farklı şehirdeyim o yüzden telefon iğnesi de bulamadım internette biraz araştırdım ve kürdan la açanlar önermişti denedim ve kürdan deliğin içinde kırıldı üstünden toplu iğne soktum çünkü eğer yuva açılırsa kürdan da çıkar ztn ama toplu iğnede açmadı kürdan böyle çıkartılacak gibi değil ne yapmalıyım?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba, telefonu düşürdüm ve 2 sim den 1i gözükmemeye başladı. Farklı şehirdeyim o yüzden telefon iğnesi de bulamadım internette biraz araştırdım ve kürdan la açanlar önermişti denedim ve kürdan deliğin içinde kırıldı üstünden toplu iğne soktum çünkü eğer yuva açılırsa kürdan da çıkar ztn ama toplu iğnede açmadı kürdan böyle çıkartılacak gibi değil ne yapmalıyım?
Kürdan neden kullandınız toplu iğne varken.

Smmss12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Smmss12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kürdan neden kullandınız toplu iğne varken.
İlk onu denedim ama açılmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu tecrübesi olan ya da çözümünü bilen?

Son düzenleme:
Top Bottom