Neler Yeni

Yardım Şimdi aile aracı değiştirmek vs 2 yıl sonra kendine araba aldırmak

Hangisi

• Şimdi aile arabası

Oylar: 10 62.5%
  • 2 yıl sonra kendine

Oylar: 6 37.5%

• Oy kullanan toplam üye
    16

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, şu an Courier kullanıyoruz 110k km oldu ve artık değiştirmek istiyorum(Z). T10F bekliyoruz çıkınca alma ihtimalimiz yüksek. Babam üniversite kazanırsam bana araba alacak ama eğer aile arabası yenilersek yüksek ihtimalle bana alabilmek için bütçe kalmaz. Sizce babamı arabayı değiştirmeye zorlamalı miyim? Yoksa 2 yıl sonra kendime mi araba aldırmaliyim?

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Merhaba, şu an Courier kullanıyoruz 110k km oldu ve artık değiştirmek istiyorum(Z). T10F bekliyoruz çıkınca alma ihtimalimiz yüksek. Babam üniversite kazanırsam bana araba alacak ama eğer aile arabası yenilersek yüksek ihtimalle bana alabilmek için bütçe kalmaz. Sizce babamı arabayı değiştirmeye zorlamalı miyim? Yoksa 2 yıl sonra kendime mi araba aldırmaliyim?
2 yıl sonra ne olacağı belli olmaz yaşadığımız ülkenin gerçeklerini unutmamak lazım
Aile aracını baban veriyorsa sana aile aracını değiştirin üniversitede idarelik ucuz bir şey alır sana en kötü

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıl sonra ne olacağı belli olmaz yaşadığımız ülkenin gerçeklerini unutmamak lazım
Aile aracını baban veriyorsa sana aile aracını değiştirin üniversitede idarelik ucuz bir şey alır sana en kötü
Babam verir arabayı ama üniversitede başka şehire gidersem sıkıntı. Dedemin Clio var aslında çokta kullanmıyor en kötü onu alırım gibi.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Babam verir arabayı ama üniversitede başka şehire gidersem sıkıntı. Dedemin Clio var aslında çokta kullanmıyor en kötü onu alırım gibi.
Clioyu 3 ve üzeriyse harbi güzel.

Ben mesela nedense Clio 3'ün Süspanyonlarına hastayım,Pamuk gibi.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Alican ekinci
2 yıla her türlü aldırırım diyorsan bekle. ama bu ülkede yarının bir güvencesi yok ne yazıkki.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Clio 2008 1.4 extreme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke çökmezse her türlü alacak.
Valla Yapan olmasın 3 ve Üzerini deneyimleyebildim,1 ve 2 için birsey demem doğru olmaz.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol