Neler Yeni

Şimdiki değeri ne kadardır?

Eminzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Emin Yiğit
Merhaba, elime yeni ekran kartı geçti. Eskisini satmak istiyorum. R7 240 1GB 64 bit. Zamanında 250 liraya almıştım Vatan Bilgisayar'dan. Şimdi kaça satarım?

106410

80+ Silver
400 TL'ye gider gibi.

Eminzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Emin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Yanlış anlamayın lütfen, fakat şerefsizlik yapmak istemiyorum. Zamanında sıfır olarak 250 liraya aldığım kartı 400'e satmak istemiyorum. 100-150'ye alıcı bulur muyum?
Şöyle düşün. Sen zamanında ekran kartını 250tl ye aldığında çikolata 1tl idi fakat şu anda o çikolata 2tl. Şuanda 100-150 tl ye satarsan daha az çikolata alacaksın. Yani zarara gireceksin. Bu yüzden sakın ucuza satma

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
İbrahim karadağ
Kardeş şerefsizlik olmaz bu piyasacılık olur 300 e rahat alıcı bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enflasyonla orantılı düşün baya ucuza vermiş olursun 300-500 arası sat bence

106410

80+ Silver
Yanlış anlamayın lütfen, fakat şerefsizlik yapmak istemiyorum. Zamanında sıfır olarak 250 liraya aldığım kartı 400'e satmak istemiyorum. 100-150'ye alıcı bulur muyum?

Bu şerefsizlik değil kanka, sen bu kartı 150 liraya satsan yerine yenisini koyamayacaksin. Piyasa belli sonuçta, ha 250 TL'ye aldığın kartı 1000 TL'ye koyarsın o zaman dediğin tanıma uymuş olursun. Ama bu kart için 400 TL gayet makul bir fiyat.

Eminzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Emin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle düşün. Sen zamanında 250tl ye aldığında çikolata 1tl idi fakat şu anda o çikolata 2tl. Şuanda 100-150 TL ye satarsan daha az çikolata alacaksın. Yani zarara gireceksin. Bu yüzden sakın ucuza satma
Kardeş şerefsizlik olmaz bu piyasacılık olur 300 e rahat alıcı bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enflasyonla orantılı düşün baya ucuza vermiş olursun 300-500 arası sat bence
Bu şerefsizlik değil kanka, sen bu kartı 150 liraya satsan yerine yenisini koyamayacaksin. Piyasa belli sonuçta, ha 250 TL'ye aldığın kartı 1000 TL'ye koyarsın o zaman dediğin tanıma uymuş olursun. Ama bu kart için 400 TL gayet makul bir fiyat.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Fakat yine de içime sinmedi. Böyle bir hareket yaparsam terbiyesiz gibi hissedeceğim. Ondan dolayı 150 TL'ye ilana koyacağım, hem forumun ilan yerine hem de sahibindene. İhtiyacı olan varsa alır. Tekrardan teşekkür ederim. (Konu kilitlemeyi bulamadım, kilitlenebilir.)

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Fakat yine de içime sinmedi. Böyle bir hareket yaparsam terbiyesiz gibi hissedeceğim. Ondan dolayı 150 TL'ye ilana koyacağım, hem forumun ilan yerine hem de sahibindene. İhtiyacı olan varsa alır. Tekrardan teşekkür ederim. (Konu kilitlemeyi bulamadım, kilitlenebilir.)
Bu kadar iyi kalpli olma. Böyle olursan seni çok ezerler. Kendini de düşün biraz. Bu fiyattan sakın koyma bence. Zarara gireceksin. Daha sonra pişman olursun

106410

80+ Silver

Sen bilirsin ama o fiyata koymadan önce son bir kez daha ekran kartı fiyatlarına bakıp düşün derim ben.

Eminzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Emin Yiğit
Bu kadar iyi kalpli olma. Böyle olursan seni çok ezerler. Kendini de düşün biraz. Bu fiyattan sakın koyma bence. Zarara gireceksin. Daha sonra pişman olursun
Sen bilirsin ama o fiyata koymadan önce son bir kez daha ekran kartı fiyatlarına bakıp düşün derim ben.
250 Liraya aldığım küçük bir ekran kartını 150 liraya satarsam pişman olmam. Hem biraz acelesi var, ondan dolayı da fiyatı uygun tutuyorum. Cevaplar için teşekkür ederim dostlar.

Top Bottom