Neler Yeni

Sınav hakkında ne yapmalıyım?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Bugün berbattı, Almanca için sınava girdim çalışma kağıdını yan tarafin altına koydum, hoca yan tarafa kay dediği zaman, kağıt altımda kaldı tabii, hoca kağıdı orada görünce sınavı 10dk erken bitirdi. Kopya çekmediğinim anlaşıldı ama 30 puanlık soru kısmı gitti. En kötü kısmı ise annemin bana inanmamasi kopya çektiğimi düşünüyor, Gözetmen hoca bile kafasını kaldırdığını görmedim, fakat bildirmek zorundayım dedi. 10dk erken bitti benim için sınav, annemin bana kopya çekmişim muamelesi yapmasi beni çok rahatsız ediyor, yapabileceğim bir şey var mı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Malesef asker..

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bugün berbattı, Almanca için sınava girdim çalışma kağıdını yan tarafin altına koydum, hoca yan tarafa kay dediği zaman, kağıt altımda kaldı tabii, hoca kağıdı orada görünce sınavı 10dk erken bitirdi. Kopya çekmediğinim anlaşıldı ama 30 puanlık soru kısmı gitti. En kötü kısmı ise annemin bana inanmamasi kopya çektiğimi düşünüyor, Gözetmen hoca bile kafasını kaldırdığını görmedim, fakat bildirmek zorundayım dedi. 10dk erken bitti benim için sınav, annemin bana kopya çekmişim muamelesi yapmasi beni çok rahatsız ediyor, yapabileceğim bir şey var mı?
Çalışma kağıdı kısmını anlamadım.
Biraz daha açar mısın?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Çalışma kağıdı kısmını anlamadım.
Biraz daha açar mısın?
Sınava çalıştığı kağıdı sırasının yanına koymuş.Hoca yana kay diyince kağıt altta kalmış ve hocalar kopya çektiğini sanıp sınavı onun için 10 dakika erken bitirmişler.

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Eğer bakmadıysan vicdanın rahat olsun sana inanmayanlara da çabalama inandırmak için ben olsam öyle yapardım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gerçekten, o andaki heyecan ve panikle düşünemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinde sadece 4-5 kelime vardı, hep unuttuğum kelimelerdi, hoca bir anda gelince panikle yan tarafa koydum.
Keşke sıranın altına koymak yerine çantanıza koysaydınız. :(
Nöbetçi hocaya düzgün şekilde durumu bildirin.
Arkanızda oturan öğrencinin de size destek vermesini rica edin.
Kopyadan yanmak cidden kötü bir durum.

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
sen kopya çekmemişsen yapıcak bir şey yok hakkın yenilmiş.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Keşke sıranın altına koymak yerine çantanıza koysaydınız. :(
Nöbetçi hocaya düzgün şekilde durumu bildirin.
Arkanızda oturan öğrencinin de size destek vermesini rica edin.
Kopyadan yanmak cidden kötü bir durum.
Sınav iptal olmadı, ama dediğim gibi 30 puanlık kısım gitti, yanımda çantamı getirmedim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sınav iptal olmadı, ama dediğim gibi 30 puanlık kısım gitti, yanımda çantamı getirmedim.
Giden 30 puan olsun orası dert değil.
Bu senin siciline dahi yansıyor.
Müdür yardımcıları ile konuşun.
İlk olarak sınıf hocanıza da söyleyebilirsiniz.

Top Bottom