Neler Yeni

Sınav zamanında tablet mantıklı mı ?

Zechion

80+ Silver
Merhabalar. 11. sınıfım ve 12. sınıfa geçeceğim. Elimde 27" monitörlü falan bir bilgisayar var. Fakat kendisi olduğu sürece kendisinden çıkabilmem pek mümkün olmuyor. En başta satıp macbook almayı düşündüm fakat bütçemi tam karşılayamıyordu. Satıp Ipad ve apple pen alıp, konu çözüm videoları ve pdf leri tabletten çözmek mantıklı mı ? Bilgisayar üzerinde çok zaman harcıyormuşum gibi geliyor. Mesela yine 1 saat önce konu çalışmak ve soru çözmek için oturdum en son yine kendimi forumun ana sayfasında gezerken buldum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sen bensin hcm .d

Mesela yine 1 saat önce konu çalışmak ve soru çözmek için oturdum en son yine kendimi forumun ana sayfasında gezerken buldum.

ardaoz30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda ozemet
Merhaba.Ben de 12.sınıf öğrencisi olarak ipad almayı çok istiyordum ama telefon daha öncelik için alamayacağım. Bence bilgisayardan çok daha rahat ders çalışılıyor(arkadaşımda olduğundan biliyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba.Ben de 12.sınıf öğrencisi olarak ipad almayı çok istiyordum ama telefon daha öncelik için alamayacağım. Bence bilgisayardan çok daha rahat ders çalışılıyor(arkadaşımda olduğundan biliyorum).
*olduğu için

Ceon

80+
Merhabalar. 11. sınıfım ve 12. sınıfa geçeceğim. Elimde 27" monitörlü falan bir bilgisayar var. Fakat kendisi olduğu sürece kendisinden çıkabilmem pek mümkün olmuyor. En başta satıp macbook almayı düşündüm fakat bütçemi tam karşılayamıyordu. Satıp Ipad ve apple pen alıp, konu çözüm videoları ve pdf leri tabletten çözmek mantıklı mı ? Bilgisayar üzerinde çok zaman harcıyormuşum gibi geliyor. Mesela yine 1 saat önce konu çalışmak ve soru çözmek için oturdum en son yine kendimi forumun ana sayfasında gezerken buldum.
Sınava hazırlanan biri olarak hem konu videolarını hem de dediğin gibi PDF çözümlerini iPad'den yapıyorum. En mantıklı çözüm bu olur.

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınava hazırlanan biri olarak hem konu videolarını hem de dediğin gibi PDF çözümlerini iPad'den yapıyorum. En mantıklı çözüm bu olur.
Peki bilgisayar ile karşılaştırdığınızda satıp geçmeye değer mi ? Çünkü dediğim gibi bunlar o kadar da düşük meblağlar değil. 13-14k civarında fiyatlar.

kaanlock

80+
hocam bende 2 ay önce bilgisayar aldım önceden tabletden ders çalışıyordum derslerimde şuanlık düşüş yaşıyorum tabletde bilgisayar kadar yapılabilecek bir şey olmadığından derslere odaklanma da daha etkili oluyor bana göre

Zechion

80+ Silver
hocam bende 2 ay önce bilgisayar aldım önceden tabletden ders çalışıyordum derslerimde şuanlık düşüş yaşıyorum tabletde bilgisayar kadar yapılabilecek bir şey olmadığından derslere odaklanma da daha etkili oluyor bana göre
Ben de o düşüncede olduğumdan geçmek istedim. Hem de pdf çözülebilir. Fakat ailemi ikna etmekte biraz sorun yaşıyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
İpadde alsan dur iki dakika foruma gireyim yapacaksın, yani kafada bitirmen gereken bi şey hocam bunlar. Veya huawei al hiç bişi yok

Zechion

80+ Silver
İpadde alsan dur iki dakika foruma gireyim yapacaksın, yani kafada bitirmen gereken bi şey hocam bunlar. Veya huawei al hiç bişi yok
Bilemiyorum tabletteki zahmeti hiç çekeceğimi sanmıyorum. Bilgisayarı kaldırdığım süreçte forumun f sine bakmamıştım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Bilemiyorum tabletteki zahmeti hiç çekeceğimi sanmıyorum. Bilgisayarı kaldırdığım süreçte forumun f sine bakmamıştım
hocam o zaman alabilirsiniz ipad, bütçe kaç?

Zechion

80+ Silver
hocam o zaman alabilirsiniz ipad, bütçe kaç?
İşte elimdeki bilgisayarı 12-12.5k civarına falan satsam monitörle birlikte. Biraz da ben eklesem 2. el bi tane Ipad' alırım gibi. İleride satacağım zaman değerini de çok kaybetmesini istemiyorum. O sebeple Ipad almayı düşündüm.

Top Bottom