Sınavı Kaçırdım :( Ne Yapayım?

Evet 1 saat önce başlayan sınavı kaçırdım .d çok sinir bozucu try hard hazırlanmıştım birde .d ne yapalım geçti gitti babamın ve yanlış yönlendirmelerin kurbanı oldum. Kısaca yönendirdikleri yerde sıra bekledim sonra sıra gelince seninki burda değil dediler orayı bulana kadar da amcalarımız kendince yardım ettiklerini sandıkları farklı yerlere gönderdiler 3-4 kere. Tabelalar zaten yanlıştı :D mezun senemdi çok yoruldum ne yapacağım ben okumak istemiyorum artık. 1 Sene daha hazırlanmayı kaldıramam gerçekten bu sene zaten bittim geçen sene de bitmiştim. Olmadı aptalca bir hata yüzünden gitti işte. Ne yapayım bundan sonra? Fikir verirseniz mutlu olurum.
Geçmiş olsun..

Kardeşim bu kadar çok çalıştın madem işini sağlama alıcaktın. Eşeğini sağlam kazığa bağla diye boşuna dememişler. Sürekli kontrol altında tutman gerekirdi her şeyi. Başkalarının da yanlış yönlendirmesi olabilir fakat senin de farkında olman lazım. Ben bile hiç ummadığım bir sınava girerken bile içimde bir heyecan oluyor kontrol ediyorum kağıdımı sürekli.

Geçmiş olsun. Umarım bir sonraki sınavına aynı şekilde hırsla çalışıp istediğin bölüme en yüksekten girersin

Öncelikle geçmiş olsun.Olayın iyi yönü olmasada iyi yönden bakarsak en azından bu sene daha az çalışabilirsintry hard hazırlandım diyorsun.Tekrar ve denemelerle halledersin hatta bu senede try hard çalışırsan çok çok daha iyi puan alırsın.

geçmiş olsun. dünyanın sonu değil bunun için üzülmeyi bırak ve okumak istemiyorsan senin tercihin ama bir üniversite gör bitiremesen bile o ortamda kesinlikle bir yıl da olsa bulun. farklı insanlar tanıyacaksın farklı kişiliklere sahip olacaklar, ailenden uzakta tek başına hayat mücadelesi vereceksin kesinlikle herkesin yaşaması gereken bir durum. ben bu sınava 4 kere girdim emin ol bir şey kaybetmezsin. önce stresini yenmelisin ve tekrar söylüyorum üzülmeyi bırak

Evet 1 saat önce başlayan sınavı kaçırdım .d çok sinir bozucu try hard hazırlanmıştım birde .d ne yapalım geçti gitti babamın ve yanlış yönlendirmelerin kurbanı oldum. Kısaca yönendirdikleri yerde sıra bekledim sonra sıra gelince seninki burda değil dediler orayı bulana kadar da amcalarımız kendince yardım ettiklerini sandıkları farklı yerlere gönderdiler 3-4 kere. Tabelalar zaten yanlıştı :D mezun senemdi çok yoruldum ne yapacağım ben okumak istemiyorum artık. 1 Sene daha hazırlanmayı kaldıramam gerçekten bu sene zaten bittim geçen sene de bitmiştim. Olmadı aptalca bir hata yüzünden gitti işte. Ne yapayım bundan sonra? Fikir verirseniz mutlu olurum.
bizimkiler sıunavdan 2 kez once gittiler oraya yeri ezberlediler 1 senemin çöp olmasındansa son hafta sadece gezerek bile giderdim emin olurdum o okul olduna neyse g.o cok zor bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri