evet ertelendi.sınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
tam belli değil 1 marta belli olacak ama yüksek ihtimal 8 martsınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
kardeşim kesin karar 8 marta kadar sınavlar ve yüzyüze eğitim yok !Kesin değil, resmi açıklamayı bekleyin.
1 Mart takı sınavlar ertelendi sadece 2 Mart'ta kiler dewamkesınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek. ... Yerinde karara bağlı olarak, okulların açılmayacağı yüksek risk içeren illerde liselerdeki yüz yüze sınavlar da ertelenecek. 16 saat önce yayınlanmış bu yazı .
Liselerde yüz yüze sınavlar 8 Mart'tan itibaren yapılacak
Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek.www.trthaber.com
Sınav yapılsın kararı verilen şehirlerde 2 martta başlayacaktı. Onları 8'ine ertelediler. Sınav yapılmasın denen şehirlerde yapılmayacak 8 martta.sınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?