Neler Yeni

Sınavlar 8 Marta Ertelendi mi? (ben anlamadım)

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
sınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
sınavlar ertelendi mi bazı gazeteler 8 marta ertelendi diyor ama ben tam anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
1 Mart takı sınavlar ertelendi sadece 2 Mart'ta kiler dewamke

TALHA MURAT

80+ Silver
Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek. ... Yerinde karara bağlı olarak, okulların açılmayacağı yüksek risk içeren illerde liselerdeki yüz yüze sınavlar da ertelenecek. 16 saat önce yayınlanmış bu yazı .

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek. ... Yerinde karara bağlı olarak, okulların açılmayacağı yüksek risk içeren illerde liselerdeki yüz yüze sınavlar da ertelenecek. 16 saat önce yayınlanmış bu yazı .

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sınav yapılsın kararı verilen şehirlerde 2 martta başlayacaktı. Onları 8'ine ertelediler. Sınav yapılmasın denen şehirlerde yapılmayacak 8 martta.

Son düzenleme:

TALHA MURAT

80+ Silver
ben yazdım...

Top Bottom