Neler Yeni

Sınavlar Başlıyormuş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sınava her türlü girecektik zaten yapıcak bişey yok ama hocalarını meb e şikayet edebilirsiniz ceza alırlar
Ettik de ne oldu sanki özellikle almanca hocası toxiclikte sınır tanımıyor .

Avian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Gizem
Yazım yanlışlarından dolayı sitem ettiğin konuya pek odaklanamadım açıkçası. Onlara da bir çalışsan iyi olur. Sizi çalışmıyor, umursamıyor olarak gördükleri için hocalarınız korkutmaya çalışıyor muhtemelen. Nasıl olsa uzaktan ders diye önemsemiyorsunuz sonra burada şikayet ediyorsunuz. MEB'e şikayet etmek için sıraya giriyorsunuz. Sizi kim nerelere şikayet etsin acaba? Oturun çalışın.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Sabah kalktım bilgisayarı açtım derse girdim hoca direk ayın 27'sinde sınavlarınız başlıyor dedi. Nalet olsun yaşadığımız hayattan bıktırdılar sinir stresten saçlarım dökülüyor bildiğiniz kara haber tez gelirmiş misali.
Bir yanda bir sene boyunca çocuklarını bahane edip sürekli dersi açıp 5 dakika kitaptan okuyup yoruldum diyen felsefe hocası diğer yanda kazık gibi sorular sorup çok basitti diyen matematik hocası , bir diğer yanda
her ders sövüp sonra sınavlar sorularını değiştirdim 10 bile alamayacaksınız diyen almanca hocası yeminle bıktım .

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ?
eğer sınavlar iptal olmassa geçen dönem ortalamam 94 bu dönem 60 civarı olucak hiç bi konuyu bilmiyom

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Telefonu 5 gündür kapalı tutan ben ; o.O2

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Bu ülkenin eğitim sistemi zaten saçma şuan vakaları 5k ya çekecekler yaz geldi turizmden parayı koparacaklar sonra hopp 2021 sonbaharda tekrar kapancaz bu kısır döngü olarak devam edecek.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Milli eğitim bakanı 1 ay önce falan 'Sınavları şimdi iptal edersek çalışmayı bırakacaklar' demişti.Sınavları iptal edebilirler Haziran'da sınav yapmazlar çünkü turizm başlamış olucak insanlar yazlığına tatile gidecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ülkenin eğitim sistemi zaten saçma şuan vakaları 5k ya çekecekler yaz geldi turizmden parayı koparacaklar sonra hopp 2021 sonbaharda tekrar kapancaz bu kısır döngü olarak devam edecek.
Aşı olmasaydı öyle olurdu ama aşı olduğundan sonbaharda vaka sayısı sadece 18 yaş altında olur diğer kişilere aşılandıkları için bir sorun çıkartmayacağından karantina falan olmaz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazım yanlışlarından dolayı sitem ettiğin konuya pek odaklanamadım açıkçası. Onlara da bir çalışsan iyi olur. Sizi çalışmıyor, umursamıyor olarak gördükleri için hocalarınız korkutmaya çalışıyor muhtemelen. Nasıl olsa uzaktan ders diye önemsemiyorsunuz sonra burada şikayet ediyorsunuz. MEB'e şikayet etmek için sıraya giriyorsunuz. Sizi kim nerelere şikayet etsin acaba? Oturun çalışın.
Bu kadar eğitimle bu kadar yazım oluyor (nalet ) kelimesi aklımda takılı kalmış o yüzden öyle yazmışım. Çalışmıyor umursamıyorsunuz diyorsun ve profil detaylarına bakınca 26 yaşında olduğun yazıyor. Merak etme yaşayanın halini yaşayan bilir beni öğrenciler anlar . Oturup çalışmadığımızı da nereden çıkarttınız acaba gelip gördün mü bu kadar öğrencinin yaşamını? Tabii ki hayır.

Top Bottom