Öyle bir şey olamaz vakalar çok arttı. Kendileri de dedi en erken 3 mayıs yani 3 mayısta bile olmayabilir.hayırlı olsun sınavlar ertelendi okulumuza yazı gelmiş ama bu nasıl bir anda olduysa tekrar yapma kararı gelmesinden korkuyorum
Durumuma bak.Ertelendi dostum.
Takma kafana , çalış halledersin.
Sakın ertelendi diye bırakma, bırakırsan başarısız olursun.
hayır bir sürü şehir kırmızıya döndü vakalar çok arttı öyle kolay kolay yapamazlarhayırlı olsun sınavlar ertelendi okulumuza yazı gelmiş ama bu nasıl bir anda olduysa tekrar yapma kararı gelmesinden korkuyorum
burası türkiye 3 saniye sonra eğitim sistemini değiştirebilirler şans eseri yaşıyoruzhayırlı olsun sınavlar ertelendi okulumuza yazı gelmiş ama bu nasıl bir anda olduysa tekrar yapma kararı gelmesinden korkuyorum
aaaa sen bilmiyormusun tüm insanlar bulaşıyor ama 12 sınıf ögrencilerine bulaşmıyor12'lere ertelenmedi saçmalık.
Bu sene önemli bir sınavımız var.12'lere ertelenmedi saçmalık.
12 oldugunuz icin zaten konulari silip supurmus olmaniz gerekiyordu12'lere ertelenmedi saçmalık.
Önce tabii ki de sağlık fakat herkes sorumluluğunu yerine getirip mesafe ve maske kurallarına uysalar hiçbir sorun çıkmayacak.Bu sene önemli bir sınavımız var.