Neler Yeni

Üniversite İçin Bölüm Tercihi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tıp okuyup Anadolu'da aile hekimi olmaktansa MBG bitirip Amerika'daki x şirketinde DNA çalışmaları yapmak isterdim. Yurtdışı olmasa bile girer bir üniversite öğretim görevlisi olarak çalışırsın. Yurtdışını düşünen biri kesinlikle MBG tercih etmeli aksi halde tıp fakültesi diplomasıyla iş bulmak çok zor ama MBG ile tüm kapılar açılır. Gözlerimle şahit olmasam bu kadar rahat konuşmam. Siz yine bildiğinizi yapın benim amacım konu sahibini ikna etmek değil burayı okuyan öğrencilere yol göstermek.
Dostum bir taraf için rüya senaryo kurarken diğer taraf için en kötü ihtimali düşünemezsin. Tıp okuyup Almanca öğrendikten sonra almanya isviçre avusturya istediği ülkede en kral şekil yaşar bu insanlar. Moleküler biyoloji okuyup amerikada çalışan kaç insan vardır Türkiyede? 2 zıt uç örneği karşılaştıracaksak moleküler biyoloji okuyup işsiz kalan biriyle tıp okuyup almanyaya yerleşen birini de karşılaştırabiliriz. Mesela çoğunluğu karşılaştırmak zaten

yenigeldim

80+ Silver
Bursa sınav koleji mezunuyum ben bilgim olmazsa yazmazdım. İngilizce kendini ifade edemeyecek, yurt dışına çıkamayacak insanlar tabi ki tıp okuyup burada parasını kazansın. Moleküler biyoloji ve genetik kendini geliştirmek isteyen insanlar için güzel seçenek. Mezun olunca yine doktor unvanın oluyor bu arada.
Bursa sınav koleji ise durum başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıp kazanan adamları eziklemiş bir de öğretmenlik okuyor ahahahahahah

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tıp okuyup Anadolu'da aile hekimi olmaktansa MBG bitirip Amerika'daki x şirketinde DNA çalışmaları yapmak isterdim. Yurtdışı olmasa bile girer bir üniversite öğretim görevlisi olarak çalışırsın. Yurtdışını düşünen biri kesinlikle MBG tercih etmeli aksi halde tıp fakültesi diplomasıyla iş bulmak çok zor ama MBG ile tüm kapılar açılır. Gözlerimle şahit olmasam bu kadar rahat konuşmam. Siz yine bildiğinizi yapın benim amacım konu sahibini ikna etmek değil burayı okuyan öğrencilere yol göstermek.
Hocam konuştukça batıyorsun bence daha fazla diretme. Bu konuya tam olarak hakim olmadığın belli. Kendi uzmanlık alanına uygun bir konuda göster kendini burada değil.

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anonim Anonim
Bursa sınav koleji ise durum başka

Tıp kazanan adamları eziklemiş bir de öğretmenlik okuyor ahahahahahah
Konu sahibi tıp kazanmamış 11.sınıf öğrencisi?
Okumuyorum öğretmenim zaten...
Siz tıp fakültesi okutun çocuklara bol bol yaşlı kıçı muayene etsinler. Eli bıçaklı kekolara ölüm haberi versinler. Yolda yürürken dahi taciz korkusu yaşasınlar. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. İyi geceler.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Siz tıp fakültesi okutun çocuklara bol bol yaşlı kıçı muayene etsinler. Eli bıçaklı kekolara ölüm haberi versinler. Yolda yürürken dahi taciz korkusu yaşasınlar. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. İyi geceler.
Tüm tıp mezunlarının aile hekimi veya ürolog olduğunu düşünebilen bir kafa nasıl öğretmen olabiliyor? Hayır yani en ufak bir sağlık probleminde tıpış tıpış tedavi olmaya gideceğin bir adamı nasıl bu kadar kolay aşağılayabiliyorsun? Her şeyi geçtim bir öğretmen olarak böyle hayati bir mesleği genelleyerek aşağılamak sana yakışıyor mu? Senin eğiteceğin çocuklara gençlere yazık gerçekten. Sen de velilerden dayak yersin pek bir fark yok arada, ukala.

yenigeldim

80+ Silver
Sanırsın kraliyet ailesine hizmet ediyor. Öğretmensin ilkokula bakıyorsan bebeler ağlıyor arada altına yapan var ses gürültü, lise desen ergen velet kaynıyor ayrı gürültü. Tıp beğenmiyor. Bursa sınav lisesi mezununa öğretmenlik yakışmadı. Bursa sınav lisesi ne olum. Sanki adı robert mezunu tribe bak. Öğretmenin diyor Koreli hayranı liseli sümüklü bir kızsın çok büyük ihtimalle

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anonim Anonim
Tüm tıp mezunlarının aile hekimi veya ürolog olduğunu düşünebilen bir kafa nasıl öğretmen olabiliyor? Hayır yani en ufak bir sağlık probleminde tıpış tıpış tedavi olmaya gideceğin bir adamı nasıl bu kadar kolay aşağılayabiliyorsun? Her şeyi geçtim bir öğretmen olarak böyle hayati bir mesleği genelleyerek aşağılamak sana yakışıyor mu? Senin eğiteceğin çocuklara gençlere yazık gerçekten. Sen de velilerden dayak yersin pek bir fark yok arada, ukala.
Doktorluğu aşağılamadım sadece bu şartlarda çalışmayı haketmiyorlar. Zaten mezun olan 1 sene içinde lisansını alıp gidiyor yurt dışına. Tıp okuyana da MBG okuyana da yurtdışına git diye telkin vereceğim. SA-NA-NE. Blokladım gittin!!!

Sanırsın kraliyet ailesine hizmet ediyor. Öğretmensin ilkokula bakıyorsan bebeler ağlıyor arada altına yapan var ses gürültü, lise desen ergen velet kaynıyor ayrı gürültü. Tıp beğenmiyor. Bursa sınav lisesi mezununa öğretmenlik yakışmadı. Bursa sınav lisesi ne olum. Sanki adı robert mezunu tribe bak. Öğretmenin diyor Koreli hayranı liseli sümüklü bir kızsın çok büyük ihtimalle
Kanka insanları profil resmine göre mi değerlendiriyorsun? Bende değerlendireyim o zaman suda kalmaktan şişmiş ceset suratlı, tüpgaz göbekli şişman hayranı mazoşist bir kızsın kesin sen:LOL: belki de profildeki ucubişko sensindir ama sanmam 50 yaşında adamın burda neişi var

Son düzenleme:

emircan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Özdemir
doktorluk istiyorsun ama atanamam korkusu var diyorsun. doktorluk hakkında en ufak bilgin olsaydı doktorların direkt atandıklarını bilirdin. maaşı için tercih edilen bir bölüm ben doktor olucam hayalim diyen çok azdır. bizim okuldan birisi tıp stresine dayanamam diye bilgisayar mühendisliğini seçmişti. zaten kazanman çok zor daha ortada kazanacağın da belli değil atanma korkusuna girmişsin saçma.

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Doktorluğu aşağılamadım sadece bu şartlarda çalışmayı haketmiyorlar. Zaten mezun olan 1 sene içinde lisansını alıp gidiyor yurt dışına. Tıp okuyana da MBG okuyana da yurtdışına git diye telkin vereceğim. SA-NA-NE. Blokladım gittin!!!

Kanka insanları profil resmine göre mi değerlendiriyorsun? Bende değerlendireyim o zaman suda kalmaktan şişmiş ceset suratlı, tüpgaz göbekli şişman hayranı mazoşist bir kızsın kesin sen:LOL: belki de profildeki ucubişko sensindir ama sanmam 50 yaşında adamın burda neişi var
Özgür Demirtaş’ı bilmiyor harbi mal la bu

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anonim Anonim
Uygunsuz davranış
Özgür Demirtaş’ı bilmiyor harbi mal la bu
tanımıyorum, tanımam da gerekmiyor hamur suratlının tekini hayranlığından PP yapmışsın. ama çok yakışmışsınız inş evlenirsiniz.. :D:D tr nin ilk gay evliliği o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,454
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom