Sınavlar ile alakalı

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
Sınavlar 1 martta olacaktı fakat bilim kurulu toplantısı o gün olduğu için 2 marta ertelendi bi çok ilde valilik açıklama yaptı buna İzmirde dahil :D. Büyük ihtimal pazartesi günüde ertelenme haberi gelir. Allahtan ümit kesilmez demiştim arkadaşlar kesin bi karar yok fakat valilikler tweetter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ümit var artık. Herkese iyi günler

Sınavlar 1 martta olacaktı fakat bilim kurulu toplantısı o gün olduğu için 2 marta ertelendi bi çok ilde valilik açıklama yaptı buna İzmirde dahil :D. Büyük ihtimal pazartesi günüde ertelenme haberi gelir. Allahtan ümit kesilmez demiştim arkadaşlar kesin bi karar yok fakat valilikler tweetter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ümit var artık. Herkese iyi günler
Zor gibi ziya selçuk ters köşe yapmazsa tabi :D

1614418057842.png

Bizim valilik Pazartesi bu uygulamaya devam edileceğini yazmış. Umarım pazartesi sınava giderim

Allah Büyüktür kardeşim. Öğrenci iradesi Üstün gelir,Allahın İzni Keremiyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,612
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri