5c olanlar riboz ve deoksriboz 6c olanlar glukoz galaktoz fruktoz.(riboz rna nın yapısına deoksriboz dna nın yapısına katılıyor)Tek Şekerler Onlar, Karbonhidratların Monomer (Organiklerin en küçük yapı taşı) Hali.
5 Adet Ve 6 Ade tKarbonlu Oluyorlar (5Cliler Pentoz, 6Cliler Heksoz)
Riboz ve Deoksriboz Enerji Vermeyen Tek Şeker, Riboz RNA (Ribo Nükleik Asit Zaten) ve ATP(Enerji Molekülünün Yapısında, Deoksriboz DNA da (Deoksiribo Nükleik Asit Zaten O)
Böyleydi, değil mi @DOGANALPASLAN
Maltoz degil mi oglukoz+glukoz glikoz oluyor
AYNaga buna şükret lisede 50 alırsan öpüp başına koyuyosun
nefret ediyorum şu konudan5c olanlar riboz ve deoksriboz 6c olanlar glukoz galaktoz fruktoz.(riboz rna nın yapısına deoksriboz dna nın yapısına katılıyor)
glukoz+galaktoz laktoz oluyor yani süt şekeri
glukoz+glukoz glikoz oluyor
glukoz+fruktoz sükroz oluyor çay şekeri
yani iyi mi kötü mü benim içinHerkes lisede 50 ye şükrediceksiniz falan diyor ama @akıllıvelet ‘in ortaokulda aldığı bu notlar lisede hedefleri iyi olanlar için az bile diyorum
normal. Ortayani iyi mi kötü mü benim için
Dostum performanslar girince yükselir ortalaman. Hocalarla aranı iyi tutmaya çalış 1. dönem takdir almak istiyorsan. İkinci dönem için ise matematik ingilizce türkçe çalış yeterli olur. Diğer notların zaten iyi 2. dönem garanti alırsın takdiri 1. dönem için ise hocalarla aranı tutup yüksek performans alırsan takdir alırsın. İyi forumlar.arkadaşlar
Fen:75
inkılap:93
matematik:55
türkçe :85
Müzik:100
resim:100
seçmeli mat:85
sećmeli ing.:75
ingilizce:78
peygamberimizin hayatı:90
almama rağmen teşekkür geliyor ve babam 1.dönem takdir alirsam Hawk v5 alicak fakat teşekkür geliyor 1.dönem 2.yazılıları nasil yüksek tutabilirim
Bune olum ben ortaokul 7.siniftayken 90 aşagisi notum yoktuarkadaşlar
Fen:75
inkılap:93
matematik:55
türkçe :85
Müzik:100
resim:100
seçmeli mat:85
sećmeli ing.:75
ingilizce:78
peygamberimizin hayatı:90
almama rağmen teşekkür geliyor ve babam 1.dönem takdir alirsam Hawk v5 alicak fakat teşekkür geliyor 1.dönem 2.yazılıları nasil yüksek tutabilirim
E tamam 8 dede oyleydi bende bide sen lgs ye gireceksin demiAMA BEN 8. SINIFIM
ben lgs girecem demi apAllah rızası için sinir bozcaksan bu forumdan basgitE tamam 8 dede oyleydi bende bide sen lgs ye gireceksin demi
Tamam kardesim sen bu notla lgs den iyi puan alirsinben lgs girecem demi apAllah rızası için sinir bozcaksan bu forumdan basgit
diyip işine bakacaksin bu kadar basitTamam kardesim sen bu notla lgs den iyi puan alirsin