akıllıvelet
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
thank you rahatlatdığınız içinperformans vb olmadan 83.3 oluyor 8. Sınıfta çoğu 90+ giriliceğinden rahat takdir alıyorsun
thank you rahatlatdığınız içinperformans vb olmadan 83.3 oluyor 8. Sınıfta çoğu 90+ giriliceğinden rahat takdir alıyorsun
Hangi Konudasınız Cok Zor Degildi Aga9 ama biyoloji çok zor bea aystgdıtasgdnas
ingilizceden 100 bekliyorum senden diğer sınavda o zaman (!)thank you rahatlatdığınız için
thank you rahatlatdığınız için
çok zor değil mi? ha hayt canlıların ortak özellikleri, inorganikler, organik monosakkarit vs. bunlar zor değil tabi cnmHangi Konudasınız Cok Zor Degildi Aga
ne bilm ya en son hoca monosakkarit filn diyordu ordan sonrası yok bide hoca full boşluk doldurma yaptı elendim direkHangi Konudasınız Cok Zor Degildi Aga
Ya performanslarla 90+ alırsın merak etme hocalar yüksek girer sıkıntı etme liseye hazırlan sen :dthank you rahatlatdığınız için
emeğini boş cıkarmiyacamingilizceden 100 bekliyorum senden diğer sınavda o zaman (!)
monosakkarit onları ezberliyeceğim dahane bilm ya en son hoca monosakkarit filn diyordu ordan sonrası yok bide hoca full boşluk doldurma yaptı elendim direk
zor zormonosakkarit onları ezberliyeceğim daha
anlamadımlisede düzgün bir obp için bu notlar orta bu arada.
Aga Yanı Bızdekı Iıyıydı Herhaldeha hayt canlıların ortak özellikleri, inorganikler, organik monosakkarit vs. bunlar zor değil tabi cnm