Sınavlarımı Oldum :( İyi Geçmedi

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Matematik 70-80 Bekliyorum :(
Din 100 bekliyorum
Açıkçası kendi eşekliğim son 3-4 gün yarım yarım çalıştım son gün saatlerce çalıştım , Online eğitim verimli değil çünkü odağımı çok kolay kaybediyorum , madem okul açılabiliyordu önceden açılsaydı da düzgün disiplinli ve eğitimli bir dönem geçirseydik , disiplin kısmı senin işin diyecekler okulun verdiği disiplini hiçbir şey sağlamıyor :)

Din 100 bekliyorum
Açıkçası kendi eşekliğim son 3-4 gün yarım yarım çalıştım son gün saatlerce çalıştım , Online eğitim verimli değil çünkü odağımı çok kolay kaybediyorum , madem okul açılabiliyordu önceden açılsaydı da düzgün disiplinli ve eğitimli bir dönem geçirseydik , disiplin kısmı senin işin diyecekler okulun verdiği disiplini hiçbir şey sağlamıyor :)
Geçmiş olsun paşam bence de bu süreç böyle türütülmemeliydi :(

Din 100 bekliyorum
matematikten 70 80 beklemek benim açımdan çok ben 45 i geçsem yeter sınır 45 ya :D

Din 100 bekliyorum
Açıkçası kendi eşekliğim son 3-4 gün yarım yarım çalıştım son gün saatlerce çalıştım , Online eğitim verimli değil çünkü odağımı çok kolay kaybediyorum , madem okul açılabiliyordu önceden açılsaydı da düzgün disiplinli ve eğitimli bir dönem geçirseydik , disiplin kısmı senin işin diyecekler okulun verdiği disiplini hiçbir şey sağlamıyor :) Başarılar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye
peynirlicips1288
Geri