❌İndirim Bitti! Sinbo Filtre Kahve Makinesi 472 TL

aynı ben :) ben de french press ile yapıyoruım, buna geçip manuelden otomatiğe geçsem lezzet farkı olur mu, merak ediyorum :)
sıcak suya iki kaşık nescafe classic atıp içerdim hep sonra bi filtre kahve deneyeyim dedim hazır french press de varken ama çok yumuşuk oluyordu kahve acaba miktarı mı arttırmak gerekiyordu ? su gibi geliyordu bana alışmışım sert kahve içmeye, bir bardağa 3 kaşık atmaya :D

sıcak suya iki kaşık nescafe classic atıp içerdim hep sonra bi filtre kahve deneyeyim dedim hazır french press de varken ama çok yumuşuk oluyordu kahve acaba miktarı mı arttırmak gerekiyordu ? su gibi geliyordu bana alışmışım sert kahve içmeye, bir bardağa 3 kaşık atmaya :D
Kahve gurmesi değilim üstad ama her 1 kupa kahve hazırlarken 2 yemek kaşığı kahve koyuyorum, şekersiz tüketiyorum, damacana su ile yapıyorum, benim için altın kıvam böyle :)

Yaklaşık 2.3 yıl önce almıştım malzeme kalitesi çok kötüydü direkt iade etmiştim , frech press alıp yamak çok daha iyi bence
tek kişi iseniz seramik(plastik olanlardan almayın) dripperde işinizi görür rahatlıkla french pressten daha iyi oluyor bence öyle

hocam filtre kahve de kahvenin dereceleri var sertliğini belirliyor ben sert kahve seviyorum derecesine bakıyorum en yüksek hangisi ise o kahveyi alıyorum zift gibi oluyor :D

Geri