Bütçe yazmamışsın. Eğer bütçen dahilindeyse Braun Series 5 B1200s öneririmNe kadar ucuz ve uzun ömürlü olursa o kadar iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Biraz daha ucuz dersen de Series 3 ler olabilir. Başka markalar hakkında bilgim yokBütçe yazmamışsın. Eğer bütçen dahilindeyse Braun Series 5 B1200s öneririm
Hocam ucuzdan kastım 0-500 arası hani. Ağanın eli tutulmaz düşüncesiyle yazmıştım. 10 liralık öneri varsa o da olur.Bütçe yazmamışsın. Eğer bütçen dahilindeyse Braun Series 5 B1200s öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha ucuz dersen de Series 3 ler olabilir. Başka markalar hakkında bilgim yok
Series 3'ler derken neyi kastediyorsunuz hocam? Mesela farkları neler oluyor.Series 3 ler
Mesela 300BT ile 310BT arası fark nedir?Bütçe yazmamışsın. Eğer bütçen dahilindeyse Braun Series 5 B1200s öneririm
Biraz daha ucuz dersen de Series 3 ler olabilir. Başka markalar hakkında bilgim yok
Seri arttıkça bıçak kalitesi artıyor farklar o. Son sorunun cevabını bilmiyorum. Öyle ara modellerin özellikleri değişiyor. Araştırmak lazım. Ben genel modelleri biliyorumHocam ucuzdan kastım 0-500 arası hani. Ağanın eli tutulmaz düşüncesiyle yazmıştım. 10 liralık öneri varsa o da olur.
Series 3'ler derken neyi kastediyorsunuz hocam? Mesela farkları neler oluyor.
Ayrıca ilk önerinize kıyasla dezavantajları neler?
Mesela 300BT ile 310BT arası fark nedir?
Etrafa kıl sicratmasa güzel makina.Powertech tr758 alıyorsun dua ediyorsun. Philips in 1000 liralık cihazlarından tut a101 bim gibi marketlerde satılan 200 liralık makinaları denemiş biri olarak o kadar iddalıyım.
18 kasım da aldım haftada 2-3 kere kullanıyorum yüzde 65 şarjı var.
Ayranım da dökülmeseEtrafa kıl sicratmasa güzel makina.
Bende aldım aynı makineden satıcıyı iyi seçin dikkat edin bana çakma uçlu gönderdiler suratımı mahvettiPowertech tr758 alıyorsun dua ediyorsun. Philips in 1000 liralık cihazlarından tut a101 bim gibi marketlerde satılan 200 liralık makinaları denemiş biri olarak o kadar iddalıyım.
Hangi satıcıyı öneririsiniz?Bende aldım aynı makineden satıcıyı iyi seçin dikkat edin bana çakma uçlu gönderdiler suratımı mahvetti
kimden almıştınız? ve nasıl anlarız çakma ucuBende aldım aynı makineden satıcıyı iyi seçin dikkat edin bana çakma uçlu gönderdiler suratımı mahvetti
hocam başlığı jilet gibi midir?Powertech tr758 alıyorsun dua ediyorsun. Philips in 1000 liralık cihazlarından tut a101 bim gibi marketlerde satılan 200 liralık makinaları denemiş biri olarak o kadar iddalıyım.
Kuzey pazarlama diye bir yerdi sanırsam bende anlamadım ama kuaför söyledi bana çakma uçlu satıyorlar diyeHangi satıcıyı öneririsiniz?
kimden almıştınız? ve nasıl anlarız çakma ucu
hocam başlığı jilet gibi midir?
T bıçak 1 2 günlük sakal var gibi yapıyor. Amazon dan aldım.Hangi satıcıyı öneririsiniz?
kimden almıştınız? ve nasıl anlarız çakma ucu
hocam başlığı jilet gibi midir?