Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Ne alaka?@$ilentX in yorumu çürütüyor bu sağlık sorunu meselesini.
Ne alaka?@$ilentX in yorumu çürütüyor bu sağlık sorunu meselesini.
Adam diyor herhangi bir sorunu yok diye. Tas gibi ssd diyor o konuda.Ne alaka?
Sağlığı düştü demiş farkındaysan?Adam diyor herhangi bir sorunu yok diye. Tas gibi ssd diyor o konuda.
5AN'ın kasası nasıl hava akışı iyi mi ?Ben 5AN'yi dediğin gibi HDD ile SSD'siz almıştım.SSD'yi sonra indirimli buldum yine de uyguna geldi.İlla ki bir indirim bulursun zaten.Öyle yapabilirsin.
Kısır döngü gibi. Baziları sorunsuz diyor bazılari sorunlu.Kingston A400 480GB Düşük Okuma-Yazma Hızı
Kingston A400 SSD vadedilen okuma-yazma değerlerini veremiyor. Sıcaklık en fazla 30 derece. Sebebi nedir sizce?www.technopat.net
Kingston A400 SSD takılma sorunu
Windows 10'da kullandığım Kingston A400 240 GB SSD driverlerim güncel olmasına rağmen anlık takılıyor, donuyor. Bununla ilgili önereceğiniz program var mı?www.technopat.net
Kingston A400 SSD Düşük Yazma Hızı
Arkadaşlar elimde Kingston A400 var. SATA 2'de kullandığım zaman SSD'den 210 MB yazma alıyordum. Yeni sisteme geçince bu değer 63'e düştü. Sorun nedir?www.technopat.net
Kingston A400 Düşük Okuma Yazma Hızı
1 ay önce Kingston A400 modeli bir SSD aldım. BIOS'uma da Windowd 8.1 yazılı. Güncelleme olmadığı için güncelleyemiyorum. İşletim sistemim Windows 10 1903.www.technopat.net
Kingston 120 GB A400 SSD Düşük Hız Problemi
Arkadaşlar bende Kingston'un 120GB A400 serisinden SSD'si var. Ancak okuma ve yazma deniyorum yazma da 2 civarı okuma da ise 15 civarı bunu nası çözerim?www.technopat.net
Kingston A400 SSD Düşük Yazma ve Okuma Değerleri
Kingston A400 120 GB SSD aldım. 500 MB/320 MB hız sunuyor ama 8 yıllık bir laptopa taktım. Aldığım sonuçlar ise değişken. Sizce bu durumda bir terslik var mı?www.technopat.net
Kingston A400 120GB SSD yavaş yazma hızı sorunu
Merhaba, yeni aldığım Kingston A400 120 GB marka model SSD ile yaptığım bechmarklar sonucu yazma hızının yavaş olduğunu tespit ettim. GPT disk bölümlemesi ve UEFI olarak temiz Windows 10 kurulumu yapmıştım. Benchmark sonuçlarını ve sistem bilgim ektedir. NFO dosyam...www.technopat.net
Kingston A400 SSD'nin sağlığı %98'e düştü
2019 Ağustos ayında alınan bilgisayarın Kingston A400 240GB SSD'sinin sağlığı uzun süre %99 durduktan sonra bugün %98'e düştü. Bilgisayarı sık kullanmadım, 343 saat kullanımda gözüküyor SSD ve toplam 1, 20 TB yazması var. Okuma ve yazma değerleri ise normal. İçinde CS:GO ve 3-4 tane büyük...www.technopat.net
Kingston A400 sağlık sorunu
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.net
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Sağlığı düştü demiş farkındaysan?
Iyidir.5AN'ın kasası nasıl hava akışı iyi mi ?
Çok iyi diyebilirim.Hele ki şu sıcak havalarda.5AN'ın kasası nasıl hava akışı iyi mi ?
Kingston A400 480GB Düşük Okuma-Yazma Hızı
Kingston A400 SSD vadedilen okuma-yazma değerlerini veremiyor. Sıcaklık en fazla 30 derece. Sebebi nedir sizce?www.technopat.net
Kingston A400 SSD takılma sorunu
Windows 10'da kullandığım Kingston A400 240 GB SSD driverlerim güncel olmasına rağmen anlık takılıyor, donuyor. Bununla ilgili önereceğiniz program var mı?www.technopat.net
Kingston A400 SSD Düşük Yazma Hızı
Arkadaşlar elimde Kingston A400 var. SATA 2'de kullandığım zaman SSD'den 210 MB yazma alıyordum. Yeni sisteme geçince bu değer 63'e düştü. Sorun nedir?www.technopat.net
Kingston A400 Düşük Okuma Yazma Hızı
1 ay önce Kingston A400 modeli bir SSD aldım. BIOS'uma da Windowd 8.1 yazılı. Güncelleme olmadığı için güncelleyemiyorum. İşletim sistemim Windows 10 1903.www.technopat.net
Kingston 120 GB A400 SSD Düşük Hız Problemi
Arkadaşlar bende Kingston'un 120GB A400 serisinden SSD'si var. Ancak okuma ve yazma deniyorum yazma da 2 civarı okuma da ise 15 civarı bunu nası çözerim?www.technopat.net
Kingston A400 SSD Düşük Yazma ve Okuma Değerleri
Kingston A400 120 GB SSD aldım. 500 MB/320 MB hız sunuyor ama 8 yıllık bir laptopa taktım. Aldığım sonuçlar ise değişken. Sizce bu durumda bir terslik var mı?www.technopat.net
Kingston A400 120GB SSD yavaş yazma hızı sorunu
Merhaba, yeni aldığım Kingston A400 120 GB marka model SSD ile yaptığım bechmarklar sonucu yazma hızının yavaş olduğunu tespit ettim. GPT disk bölümlemesi ve UEFI olarak temiz Windows 10 kurulumu yapmıştım. Benchmark sonuçlarını ve sistem bilgim ektedir. NFO dosyam...www.technopat.net
Kingston A400 SSD'nin sağlığı %98'e düştü
2019 Ağustos ayında alınan bilgisayarın Kingston A400 240GB SSD'sinin sağlığı uzun süre %99 durduktan sonra bugün %98'e düştü. Bilgisayarı sık kullanmadım, 343 saat kullanımda gözüküyor SSD ve toplam 1, 20 TB yazması var. Okuma ve yazma değerleri ise normal. İçinde CS:GO ve 3-4 tane büyük...www.technopat.net
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.net
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Sağlığı düştü demiş farkındaysan?
Kaç TB yazdın?3-4 yıl aktif çalışıyor SSD bırak ta düşşün sağlığı %94 e .
Ssd de kronik sorun var diye biliyorum ekran kartı da ısınan modelden ekran kartını dual yap 30 tl daha fazla verip bence buradan alma ssdler kroink sorunlu diğerleri de aşırı pahalıAquarius 5AN
Yükseltme seçeneklerindeki SSD'ler sıkıntılı olduğu için HDD alıp ayrı şekilde SSD alıcam
Alıntıyı görüntüle
2- Sinerji Capella
Alıntıyı görüntüle
İşlemciler aynı zaten. Hangisinin ekran kartı soğutması daha iyi ?
Hangi anakart daha iyi ?
Hangi kasa PSU daha iyi ?
Hangisini almak daha mantıklı olur ?
Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comSinerji Feuer Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 20GB RX7900XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Feuer Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 20GB RX7900XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bence bu sistemi al işlemci 3600 yap ekran kartını 1660 super ssd de hyper x fury daha mantıklı olur https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2xt-oyuncu-bilgisayari.htmlSsd de kronik sorun var diye biliyorum ekran kartı da ısınan modelden ekran kartını dual yap 30 TL daha fazla verip bence buradan alma ssdler kronik sorunlu diğerleri de aşırı pahalı
Kaç TB yazdın?
Hızlı düşmüş işte.7 TB falan şuan 2750 saat oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows A400 e kurulu.
Hızlı düşmüş işte.