Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
O sıcaklıklar yok testte.Biliyorum.
O sıcaklıklar yok testte.Biliyorum.
Videoda 1.00dan iyibaren dinlermisin ?Hayır evo her modelde yazmıyor sorun o. Mesela attığım videodaki kartlar düzeltilmiş ama evo yazmıyor.
İsterseniz sorabilirsiniz sinerjiye revozyonlu mu değil mi diye. Eğer revizyonlu ise sinerjideki daha mantıklı olur.Galiba Gamegaraj sistemini almak daha iyi olacak.
Kasası nasıl hava akışı iyi olur mu ?Galiba Gamegaraj sistemini almak daha iyi olacak.
Tamam soruyorum .İsterseniz sorabilirsiniz sinerjiye revozyonlu mu değil mi diye. Eğer revizyonlu ise sinerjideki daha mantıklı olur.
Böyle aquariustan daha iyi olur. Hem sinerji sistemde ssd var.Sinerji sisteme baktım. 37tl fazla vererek ekran kartını asus dual 1660s evo yapabiliuorsunuz. Böylr yapıp alabilirsiniz. 0 risk.
Adam SSD ekleyecek zaten.Böyle aquariustan daha iyi olur. Hem sinerji sistemde ssd var.
Onu da hesaba katınca aquatius daha pahalı oluyor.Adam SSD ekleyecek zaten.
A400 kötü bir SSD.Onu da hesaba katınca aquatius daha pahalı oluyor.
Isınmaz. 3000Mhz alabilirsiniz.Sinerji'deki RAM RGB olduğu için çok ısınır mı ? Bazı yerlerde markasını tam olarak hatırlamıyorum( GSKILL olabilir).
Çok ısındığını söyleyenler vardı.
3200mhz yerine 3000 mhz alsam çok performans farkı olur mu ?
A400 kötü bir SSD.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınmaz. 3000Mhz alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Aquarius'a 1TB HDD eklediği için daha pahalı oluyor.
Sağlık sorunu var. Araştırabilirsin.KİNGSTON A400 Sorunlu mu
Kingston a400 ssdler de mi kronik ssdler listesin de yoksa gigabyte ssd mi almalıyımdonanimarsivi.com
Hızlarda hiç kayıp yok hatta tam tersine çoğu zaman 20-30 MB daha yüksek çıkıyo değeler, sıcaklık 35 dereceyi geçmiyor, 2500+ saat tir çalışıyor 5 TB falan yazma işlemi yapıldı ve %94 de sağlığı. Elimde Hyperx 240GB SSD ve Kingston A2000 de var onlar bile daha sıcak bu SSD den.