MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Haklısın dostum ama acele etmekrense 1 2 hafta en fazla 1 ay bekleyip yeni hazır sistem almak daha mantıklı bnece en azından aynı fiyata ekran kartlı fln toplarsın güzel bi şekildeİlla gelecektir ama her geçen gün fiyatlar dahada yükseliyor bu apu sistem 6699 tldi kaç para olmuş beklemekte sıkıntı biraz
1 ay içinde dolar 18 de olabilir, 20 de veya daha üstü yada tam tersi bir ihtimalle 16 altında da kalabilir. Ne olacağı belli olmayan Ekonomik koşullarda kısa süreli kararlar çok pişman etmeyebilir. Ancak geç kararların maliyeti gelince pişman olunur. Bu nedenle iyi düşünüp karar vermesi lazım.Haklısın dostum ama acele etmekrense 1 2 hafta en fazla 1 ay bekleyip yeni hazır sistem almak daha mantıklı bnece en azından aynı fiyata ekran kartlı fln toplarsın güzel bi şekilde
Öyle hocam maalesef ya i3 10100f rx6500x sistem toplamayı denedim 9.5 10 arası düşmüyor maalesef1 ay içinde dolar 18 de olabilir, 20 de veya daha üstü yada tam tersi bir ihtimalle 16 altında da kalabilir. Ne olacağı belli olmayan Ekonomik koşullarda kısa süreli kararlar çok pişman etmeyebilir. Ancak geç kararların maliyeti gelince pişman olunur. Bu nedenle iyi düşünüp karar vermesi lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Öyle hocam maalesef ya i3 10100f rx6500x sistem toplamayı denedim 9.5 10 arası düşmüyor maalesef
Sistem çok iyi fakat bu ekran kartı yerine daha ucuz bir ekran kartı alabilirmiyizYaklaşık 1.000 TL veya daha fazla para kalıyor. Ek depolama birimi alabilirsin.
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RAM 2 adet alınacak
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
PNY XLR8 CS3030 250 GB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
PNY XLR8 CS3030 250 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
MSI Mag A550bn 550w 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Mag A550bn 550w 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEON DUAL RX 6500 XT OC 4GB GDDR6 64Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sarı siteye baktım da ikinci elleri şuan bu linktekiyle aynı fiyattaSistem çok iyi fakat bu ekran kartı yerine daha ucuz bir ekran kartı alabilirmiyiz
Asus Dual kaliteli modellerden değiştirmek pek mantıklı olmaz. 200-300 TL için değmez.Sistem çok iyi fakat bu ekran kartı yerine daha ucuz bir ekran kartı alabilirmiyiz
Ekran kartlarının ucuzlayacagina dair bi söylenti var benim bide eski bilgisayarımda hdd var ama eski bir hdd işimi görür mü bir de senin yaptığın sistemi almayı düşünüyorum sadece ekran kartını biraz sonra alıp sistemi öyle kuracağım şuan 7.500 tl üstünü geçemiyorumAsus Dual kaliteli modellerden değiştirmek pek mantıklı olmaz. 200-300 TL için değmez.
İkinci el d.a foruma özel sistemi bulursan o fiyata alabilirsin.Ekran kartlarının ucuzlayacagina dair bi söylenti var benim bide eski bilgisayarımda hdd var ama eski bir hdd işimi görür mü bir de senin yaptığın sistemi almayı düşünüyorum sadece ekran kartını biraz sonra alıp sistemi öyle kuracağım şuan 7.500 TL üstünü geçemiyorum
Bu sistemi ekran kartsız alıp ekran kartını indirimden kovalayabilirimİkinci el d.a foruma özel sistemi bulursan o fiyata alabilirsin.