Bu bütçe maksimumsa ben 4060 sistemi alırdım 1080p içinBence bunu alsam çokta üzülmem he? Pazartesi sonrası ne olacağı belli olmaz. Nvidia şimdi tanıtıp, yarın da bu sistemle aynı fiyata sistem çıkacak hali yok sonuçta değil mi?
Monitörle çok iyi gibi fiyatı bilemedim. 4060 8gb vram olması korkutuyor. Onun dışında o sistemin özelleştirme olanakları daha iyi gibi. Cidden bilemedim, üzerine çokta düşünmek istemiyorum ve bir an önce alsam iyi olacak gibi hissediyorum. Fiyatların ne olacağı da hiç belli değil.Bu bütçe maksimumsa ben 4060 sistemi alırdım 1080p için
hangi kasayı alacaksınız hocam ben 4060lıyı sipariş edicem bugünMonitörle çok iyi gibi fiyatı bilemedim. 4060 8gb vram olması korkutuyor. Onun dışında o sistemin özelleştirme olanakları daha iyi gibi. Cidden bilemedim, üzerine çokta düşünmek istemiyorum ve bir an önce alsam iyi olacak gibi hissediyorum. Fiyatların ne olacağı da hiç belli değil.
3070 in ne günahı vardı?Ürünler fiyatları ve En Ucuz Ürünler modelleri
Ürünler modelleri 33.600 TL'den başlayan fiyat, hızlı teslimat ve cazip ödeme koşullarıyla güvenli alışverişin adresi Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
Ben RX 6700XT sistemi alacağım galiba. Keşke rtx 4060 da 12gb vram olsaydı ://. Umarım pişman olmam gelecekte.hangi kasayı alacaksınız hocam ben 4060lıyı sipariş edicem bugün
901349035907531790 derece ekran kartı, kasa fena değil de berbat bir psu. Ve seneye büyük ihtimal yeni çıkacak ve belki ps den pc ye gelece oyunları oynatmayacak 8GB VRAM alacağıma 6700 XT alırım daha iyi.VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
parçalar berbat ben de asla almazdım ama fiyatlar malum çıkan 6700xt sistemlerin de paçarları düşük artık ayrıca 3x eagle 3070 73 dereceyi geçmemişti kullanma fırsatım oldu kağıt gibi olsa da soğutması o kadar kötü değil901349035907531790 derece ekran kartı, kasa fena değil de berbat bir psu. Ve seneye büyük ihtimal yeni çıkacak ve belki ps den pc ye gelece oyunları oynatmayacak 8GB VRAM alacağıma 6700 XT alırım daha iyi.
Nereye değil saçmalama. Ne zaman kullandın ne oynadın bilmiyorum ama Eagle 3070 kullanan arkaadşım bilmeden almıştı (ben de bilmiyordum hatta eagle'ı iyi diye biliyordum) Şu karta söve söve kullanıyor neredeyse 80 derece altı görmüyor.parçalar berbat ben de asla almazdım ama fiyatlar malum çıkan 6700xt sistemlerin de paçarları düşük artık ayrıca 3x eagle 3070 73 dereceyi geçmemişti kullanma fırsatım oldu kağıt gibi olsa da soğutması o kadar kötü değil
Direkt furmark bakmıştım oyunda deneme şansım olmadı dediğin gibi oyunda bazen daha fazla veya az çıkabiliyo kasa da thermaltake versa t27 ti belki onun etkisi olmuştur bilmiyorum artıkNereye değil saçmalama. Ne zaman kullandın ne oynadın bilmiyorum ama Eagle 3070 kullanan arkaadşım bilmeden almıştı (ben de bilmiyordum hatta eagle'ı iyi diye biliyordum) Şu karta söve söve kullanıyor neredeyse 80 derece altı görmüyor.
Vallaha ventus falan eagle ın yanında çok iyi kalır. Açık ara gördüğüm en berbat model. Ve bu kasa çok güzel.Direkt furmark bakmıştım oyunda deneme şansım olmadı dediğin gibi oyunda bazen daha fazla veya az çıkabiliyo kasa da thermaltake versa t27 ti belki onun etkisi olmuştur bilmiyorum artık
https://www.vatanbilgisayar.com/the...rgb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html
ventus cidden eagle a göre çok kaliteli , ventus 3070in soğutma bloğu eagle ın 2 katı vardır abartısızVallaha ventus falan eagle ın yanında çok iyi kalır. Açık ara gördüğüm en berbat model. Ve bu kasa çok güzel.