3100e yakında amazon germany satmıştı alamamıştık...aga bu fiyatlar ne ya, 5600x i 3100e almıştım :c
1500tl falan satılır.3600 var kaça satılır ondan sonra 5600 geçsem cok fark olurmu ekran k.2060
5600 en iyi fp işlemcidir para sıkıntınız yoksa x3d modellere bakabilirsinizSelam arkadaşlar,
Ankartım Gigabyte B450M-H Socket AM4, DDR4 3600MHz(OC)
İşlemcim: AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu
Konudaki işlemciden almak iyi bir seçim olur mu yoksa üzerine az bişey ekle şunu al gibi bir yorumunuz var mı?
Teşekkür ederim.
aynı anakart var bios güncelle güncel değilse Ve güzel bir tercih olur.Selam arkadaşlar,
Ankartım Gigabyte B450M-H Socket AM4, DDR4 3600MHz(OC)
İşlemcim: AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu
Konudaki işlemciden almak iyi bir seçim olur mu yoksa üzerine az bişey ekle şunu al gibi bir yorumunuz var mı?
Teşekkür ederim.
hocam cok pahalılarmış, ben bin tl civarı falan fark ile ekleyebileceğim diye düşünmüştüm5600 en iyi fp işlemcidir para sıkıntınız yoksa x3d modellere bakabilirsiniz
Teşekkürler hocam cevap için. Güncelledim yakın zamanda bios'U.aynı anakart var bios güncelle güncel değilse Ve güzel bir tercih olur.
termal macun almanız gerekir evet. Wraith stealthla 90 dereceleri gördügünü gördüm bene eco moddda Wraith Spire ile oyunlarda maks 65 dereceleri gördüm.hocam cok pahalılarmış, ben bin tl civarı falan fark ile ekleyebileceğim diye düşünmüştüm
Teşekkürler hocam cevap için. Güncelledim yakın zamanda bios'U.
Şu an işlemcide kullandığım AMD Ryzen ™ 5 1600 AF Wraith Stealth Soğutucu yeterli olur mu?
Ayrıca işlemci ile fan arasına termal macunda almam lazım değil mi?