“senin neyine bu işlemci” deyip sonra sana demiyorum diyorsun sonra da fortnite örneği veriyorsun olm fortnite da 500-600 fps alıyorsun diye diğer oyunlarda da o kadar yüksek mi alacaksın? her oyun bu kadar optimize çalışıp yüksek fps vermiyor mesela warzone da 2k da 360 fps lere daha yeni çıkılıyor o da 5090 ile ki sadece buna da bakmamak lazım low fps de önemli kısacası beni engelle sen ya hiçbir şeyden haberin yok overratted diye düşünmeye devam edebilirsinsana özel söylemiyorum üstüne alınıp ne duruyorsun kankam sende 360hz varsa alırsın normal genel konuşuyorum ok?
Mesaj otomatik birleştirildi:
am4 te alınır zaten fiyatı çok yüksek değil 5700x3d güzel upgrade oluyor ama 9800x3d fiyatına hazır sistemler var
senin neyine derken bu işlemciyi bu paralara alan 144hz ekranı olan kişilerden bahsediyordum senin kafa kırık galiba kudurmuşsun e tabi bi işlemciye 21k versem bende böyle olurdum“senin neyine bu işlemci” deyip sonra sana demiyorum diyorsun sonra da fortnite örneği veriyorsun olm fortnite da 500-600 fps alıyorsun diye diğer oyunlarda da o kadar yüksek mi alacaksın? her oyun bu kadar optimize çalışıp yüksek fps vermiyor mesela warzone da 2k da 360 fps lere daha yeni çıkılıyor o da 5090 ile ki sadece buna da bakmamak lazım low fps de önemli kısacası beni engelle sen ya hiçbir şeyden haberin yok overratted diye düşünmeye devam edebilirsin
bu adam biliyor mesela sen git 22kya x3d al8 çekirdek işlemciye 22k verilmez 13kya gidilip 14700k alınır. üstüne 2k ekran alınır. üstüne 1k daha koyup 360 soğutma alınır keyfine bakılır.
Monitörden ziyade yüksek ekran kartı kullanan kişiler için alınabilir onun dışında am5 tercih eden birisi için örneğin bir 4070s ekran kartına bu işlemciye gerek yok bence de . Bu işlemciyi diğerlerinden ayıran özellik çekirdek sayısı değil önbelleği . iş çekirdeğe kalsa 14900k yı geçemez di ama fiyat konusuna diyecek birşeyim evet biraz tuzlu fiyatı .senin neyine derken bu işlemciyi bu paralara alan 144hz ekranı olan kişilerden bahsediyordum senin kafa kırık galiba kudurmuşsun e tabi bi işlemciye 21k versem bende böyle olurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu adam biliyor mesela sen git 22kya x3d al
hem yüksek hz monitör hem ekran kartı talep ediyor bu işlemci yani hocam fiyatına bakarak anlaşılıyor mesut çevik kaç kez söyledi ilk diyen ben değilim bunu yaniMonitörden ziyade yüksek ekran kartı kullanan kişiler için alınabilir onun dışında am5 tercih eden birisi için örneğin bir 4070s ekran kartına bu işlemciye gerek yok bence de . Bu işlemciyi diğerlerinden ayıran özellik çekirdek sayısı değil önbelleği . iş çekirdeğe kalsa 14900k yı geçemez di ama fiyat konusuna diyecek birşeyim evet biraz tuzlu fiyatı .