Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800x3d 17099 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sorun da bu zaten bilinçli bir toplum olsaydı bizim millet 3 kuruş indirimi görüp havada kapmazdı şimdi sen incehesap olsan böyle yağlı kapıyı bulmuşken yaslanmaz mısın adamlar niye düşürsünki 14 e 15 e zaten 17 den satıyor
Bununla ilgili 2 yorum yazdım konuya işte. Muhtemelen dediğim de olacak 9700x yakında 15k olur stok yok ayağına.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Almayın şu işlemciyi hyplamayın, fiyatını daha da düşürücekler almayın abicim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
Bir kaç ay önce gaming gecesinde 11.500 civarına alıp iptal etmiştim. Ne kadar da artmış fiyatı ya

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Valla piyasayı takip ediyorum uzun zamandır benim yorumum bir tık daha düşebilir fiyatı. Çünkü 9700x gibi bir işlemci var ve 5k daha ucuz. Aradaki fark 5k etmez. O yüzden ya bunun fiyatı düşecek yada 9700x fiyatı artacak.
Her yeni seride aynı durum oluyor. CPU , GPU gücü minimal artıyor ama fiyatı belirgin şekilde artıyor. Böyle olunca da önceki serideki güçlü CPU ve GPU'lara talep atıyor. 9700x varken bu fiyata 7800x3d alınmaz ancak 9700x de bu işlemcinin dengi denemez. 7800x3d daha az güçle neredyese her oyunda belirgin daha yüksek %0.1 / %1 lowlar sunarken FPS oyunlarında da daha iyi FPS veriyor. Muhtmelen yeni ekran kartları da yalan olacak.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Her yeni seride aynı durum oluyor. CPU , GPU gücü minimal artıyor ama fiyatı belirgin şekilde artıyor. Böyle olunca da önceki serideki güçlü CPU ve GPU'lara talep atıyor. 9700x varken bu fiyata 7800x3d alınmaz ancak 9700x de bu işlemcinin dengi denemez. 7800x3d daha az güçle neredyese her oyunda belirgin daha yüksek %0.1 / %1 lowlar sunarken FPS oyunlarında da daha iyi FPS veriyor. Muhtmelen yeni ekran kartları da yalan olacak.
Dengi demiyorum zaten aradaki fark 5k etmez diyorum. Yeni ekran kartlarında çok iddialı geliyor nvidia ama bakalım ne olacak görücez.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dengi demiyorum zaten aradaki fark 5k etmez diyorum. Yeni ekran kartlarında çok iddialı geliyor nvidia ama bakalım ne olacak görücez.
Fikrine katılıyorum. Onu eklemeyi unutmuşum. Bence de aradaki farka kesinlikle değmez.
Her seride aynı şey oluyor. Şöyle güçlü olacak böyle performans artışı olacak. Ondan sonra bakıyorsun güç artışı minimal, Dlss ile RT ile kart satmaya çalışıyorlar. Ayrıca VRAM yok.
Tekelleşme kullanıcıyı kötü yönde etkiliyor. Malesef ekran kartında Nvidia işlemcide de AMD tekelleşti.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
agaa buna ne olmus agaa ben 12500e almıstım ...

Top Bottom