balciktamer
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Akakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
Ucuz olan fiyat 13299 TL diye çünküAkakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
Hayırlı olsun hocam.Ucuz olan fiyat 13299 TL diye çünküBen mesela daha dün ikinci elden kutulu versiyonunu 13500'e aldım.
indiği doğru da gaming gecenin aksine günün herhangi bir saati gelirse kaçırabiliyoruz böyle olduğunda hem peşin taksit oluyor hem de 10 dakikada alıp alabilmediğimizi öğrenebiliyoruzAkakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
Teşekkürler hocam bilgi için.indiği doğru da gaming gecenin aksine günün herhangi bir saati gelirse kaçırabiliyoruz böyle olduğunda hem peşin taksit oluyor hem de 10 dakikada alıp alabilmediğimizi öğrenebiliyoruz
18 k olduHala var
![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Random fiyattır hocam o. Piyasa fiyatı 14.5 (Tray)18 k oldu![]()
Sağolun söylemeseniz alamıyordum allah razı olsun kaçırdığım için çok üzülmüştüm sayende aldım ne kadar teşekkür etsem az çok mutlu oldumYenilendi dostum yapıştır
biliyorum da stok bittiğinde 15.5 tl idi sonra 18 k yaptılar birisi yanlışlıkla alır diye herhaldeRandom fiyattır hocam o. Piyasa fiyatı 14.5 (Tray)
Aradığım yorum harbiden öyle. Bir de her ürüne sıcak fırsat yada indirim olmuş gibi konu açmaları ayrı bir konu.Akakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
Çok kez indi dediğiniz 2-3 haftada bir sadece gaming gecesinde 13299 TL'ye iniyor o yüzden akakçede o şekilde gözüküyor. Diğer sitelerde hepsiburada, trendyol, n11 vb. yerlerde hiçbir zaman bu fiyatlara inmiyor. Yani bu işlemciyi almak isteyenler için gaming gecesine geldiğinde indirim olmuş oluyor piyasanın en düşük fiyatı neticede bu ikinci el fiyatına sıfır alıyorsun sonuç olarak.Aradığım yorum harbiden öyle. Bir de her ürüne sıcak fırsat yada indirim olmuş gibi konu açmaları ayrı bir konu.
Box olsa hak verebilirim de tray işlemci olduğu için bu fiyatlar da geziyor genel de.Çok kez indi dediğiniz 2-3 haftada bir sadece gaming gecesinde 13299 TL'ye iniyor o yüzden akakçede o şekilde gözüküyor. Diğer sitelerde hepsiburada, trendyol, n11 vb. yerlerde hiçbir zaman bu fiyatlara inmiyor. Yani bu işlemciyi almak isteyenler için gaming gecesine geldiğinde indirim olmuş oluyor piyasanın en düşük fiyatı neticede bu ikinci el fiyatına sıfır alıyorsun sonuç olarak.