❌İndirim Bitti! 7800x3d 13299 tl gaming gecesi

Akakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
Ucuz olan fiyat 13299 TL diye çünkü :D Ben mesela daha dün ikinci elden kutulu versiyonunu 13500'e aldım.

Akakçe üzerinden baktığımda fiyatı çok kez 13.299 TL ye inmiş. Alanlar neden çok ucuza almış gibi düşünüyor. Yoksa ben mi yanlış algıladım?
indiği doğru da gaming gecenin aksine günün herhangi bir saati gelirse kaçırabiliyoruz böyle olduğunda hem peşin taksit oluyor hem de 10 dakikada alıp alabilmediğimizi öğrenebiliyoruz

Yenilendi dostum yapıştır
Sağolun söylemeseniz alamıyordum allah razı olsun kaçırdığım için çok üzülmüştüm sayende aldım ne kadar teşekkür etsem az çok mutlu oldum

gecen sene bu fiyatlarda (kutulusu olabilir hatirlmamaktayim) iken gittim i7 li pc almistim :)

Aradığım yorum harbiden öyle. Bir de her ürüne sıcak fırsat yada indirim olmuş gibi konu açmaları ayrı bir konu.

Aradığım yorum harbiden öyle. Bir de her ürüne sıcak fırsat yada indirim olmuş gibi konu açmaları ayrı bir konu.
Çok kez indi dediğiniz 2-3 haftada bir sadece gaming gecesinde 13299 TL'ye iniyor o yüzden akakçede o şekilde gözüküyor. Diğer sitelerde hepsiburada, trendyol, n11 vb. yerlerde hiçbir zaman bu fiyatlara inmiyor. Yani bu işlemciyi almak isteyenler için gaming gecesine geldiğinde indirim olmuş oluyor piyasanın en düşük fiyatı neticede bu ikinci el fiyatına sıfır alıyorsun sonuç olarak.

Çok kez indi dediğiniz 2-3 haftada bir sadece gaming gecesinde 13299 TL'ye iniyor o yüzden akakçede o şekilde gözüküyor. Diğer sitelerde hepsiburada, trendyol, n11 vb. yerlerde hiçbir zaman bu fiyatlara inmiyor. Yani bu işlemciyi almak isteyenler için gaming gecesine geldiğinde indirim olmuş oluyor piyasanın en düşük fiyatı neticede bu ikinci el fiyatına sıfır alıyorsun sonuç olarak.
Box olsa hak verebilirim de tray işlemci olduğu için bu fiyatlar da geziyor genel de.

Geri