Neler Yeni

Sinerji Sirius - Daha iyisi var mı? GameGaraj dışından önerilerinizi beklerim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Çok daha iyi değil. Attığınız sistemin tek avantajı işlemcinin 3500x olması. Diğer bütün bileşenler dezavantaj. Sinerji'nin bu sistemini çok beğendim valla. Bundan sonra tavsiye edebilirim.
hocam bileşenler aynı zaten ? marka farkları var ki şöylede bir durum var 3100 almak yerine herkes daha ileriye dönük diye 1600af öneriyor 3500x gibi bir canavar varken 3100 asla almam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,378
İsim
.
PSU çin malı güvenemiyorum 12 sene sonra bir pc alıyorum adam gibi bişey olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 75 den sonrası sıkıntı diye biliyorum doğrumu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
hocam bileşenler aynı zaten ? marka farkları var ki şöylede bir durum var 3100 almak yerine herkes daha ileriye dönük diye 1600af öneriyor 3500x gibi bir canavar varken 3100 asla almam
PSU Aigo marka büyük eksi yedik buradan.
Bu sistemdeki ekran kartı 1660 Super gaming X iken o sistemdeki İnno3d yada Palit'in giriş seviye kartları ki MSI Ventus bile daha iyi sayılır o kartlardan. Yine eksi.
Bu sistemde B450M A Pro Max var iken o sistemde Biostar'ın B450M-H anakartı var. Buradan eksi yedik.
En önemlisi 5AN'da kronik sorunlu BX500 varken bu sistemde taş gibi A400 var. Yine eksi.
O sistemde Darkflash Aquaris varken bu sistemde çok daha kaliteli ve güzel Corsair Spec Delta kasası var. Yine eksi.
Ve fiyat farkı yalnızca 500tl.

Şimdi 3500x ve 3100'e gelelim. Yarın 3100 ile ilgili bir video geliyor DA youtube kanalında. İzleyin o videoyu sonra konuşuruz. :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
PSU Aigo marka büyük eksi yedik buradan.
Bu sistemdeki ekran kartı 1660 Super gaming X iken o sistemdeki İnno3d yada Palit'in giriş seviye kartları ki MSI Ventus bile daha iyi sayılır o kartlardan. Yine eksi.
Bu sistemde B450M A Pro Max var iken o sistemde Biostar'ın B450M-H anakartı var. Buradan eksi yedik.
En önemlisi 5AN'da kronik sorunlu BX500 varken bu sistemde taş gibi A400 var. Yine eksi.
O sistemde Darkflash Aquaris varken bu sistemde çok daha kaliteli ve güzel Corsair Spec Delta kasası var. Yine eksi.
Ve fiyat farkı yalnızca 500tl.

Şimdi 3500x ve 3100'e gelelim. Yarın 3100 ile ilgili bir video geliyor DA youtube kanalında. İzleyin o videoyu sonra konuşuruz. :)
peki msi marka evet adı var diye daha iyi tamam eksi diyelim :)
b450m pro evet ordan da eksi
darkflash aquarius kasa bizzat kullanıyorum gayet kaliteli ve mesh bir kasa zaten üstünde de toz filtresi altında da toz filtresi yanlarında açıklık ve altında da açıklık var 3 tane ön fan arkada egzoz fan var yani nasıl ısınabilir bu kasa anlamadm neyse
aigo marka hakkında nedense sadece aigo deilde thermaltake fsp corsair gibi marka deilse kötüdür patlar c4 algısı var çözemedim kullandınızmı arkadaşım bizzat kullanıyorum 2 3 ay sonrada deneyimlerimi yazacağım bir konu açıcam şuan 2 kere elektrik gitmesi yaşadım allaha şükür sorunsuz sistemim bakalım ileriyi tabi bilemem ama inşallah sorun çıkartmaz işlemci konusuna gelecek olursak kim ne derse desin sizde biliyorsunuzki kendiniz alacak olsanız 3500x gözünüz kapalı tercih edersiniz aradaki 500 tl farkı verebilen olur veremeyen olur az para değil :)

Top Bottom