Bu videoyu izleyebilirsin. Ekran kartı için furmark testinde gpu stress testine tıklayıp 15dakika test edebilirsin. Çıkan maks dereceyi söylersen iyi/kötü olduğunu söyleriz. İşlemci için ise AİDA64 testi indirip araçlar > Sistem kararlılık testi > İlk dört özelliği tikleyip starta basın> ardından 15dakika da işlemciyi test edip statistics kısmını buraya atabilirsin.
Sinerjiden aldığım sistem bu gün elime ulaştı sapasağlam hiç bir sorun göremedim kasa içinde, ekipmanlarım daha gelmedi siparişi yeni verdim idarelik Bi mouse klavye ayarladım sistemi ne gibi testlere sokmam lazım yeni hazır sistem geldikten sonra yapılması gerekenler nelerdir.
Sistem özellikleri -
AMD Ryzen 3 3100 3.9 Ghz 4 Çekirdek 18MB AM4 7nm İşlemci
Asus Prime A320M-F 3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram
Asus Radeon RX570 Rog Strix O8G Gaming 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
GeIL 256GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD
Çok iyi hocam 80'i geçmemesi iyidir her zaman. Yaz aylarındayız bu sıcaklıklar normal, kışın daha da düşecektir. Aida64 ile ilgili de dediklerimi yaparsanız statistics kısmını fotosunu benle paylaşırsanız ona da yorumlarımı yaparım.
Çok iyi hocam 80'i geçmemesi iyidir her zaman. Yaz aylarındayız bu sıcaklıklar normal, kışın daha da düşecektir. Aida64 ile ilgili de dediklerimi yaparsanız statistics kısmını fotosunu benle paylaşırsanız ona da yorumlarımı yaparım.