Sinerjiden Monitör Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
50
Merhaba,
Çinli bir marka 2K 24" bir monitör (Koorui G2421V) beğendim, benim için mühim olan ppi'yıydı ve ben fark etmeden önce yani bir hafta önceye kadar Amazon'da 6400 civarı satılıyormuş, fiyatına göre çok iyi, Amazon'un tekrar kendi stoğuyla satmasını bekliyorum ama hala bir başka satıcı tarafından 8 binde satılıyor, nedense ondan almak istemiyorum. Ancak Sinerjide 7100 gibi. Sinerji ile alakalı çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden ona da çok yanaşamıyorum, ancak size sormak istedim, sinerjiden monitör alan var mı tecrübesi nasıl? 600-700 lira için belki de umutsuzca beklemeye devam etmek mantıklı mı? Amazon'un benzer davranışları oldu mu?

Son düzenleme:
Merhaba,
Çinli bir marka 2K 24" bir mobitör beğendim, benim için mühim olan ppi'yıydı ve ben fark etmeden önce yani bir hafta önceye kadar Amazon'da 6400 civarı satılıyormuş, fiyatına göre çok iyi, Amazon'un tekrar kendi stoğuyla satmasını bekliyorum ama hala bir başka satıcı tarafından 8 binde satılıyor, nedense ondan almak istemiyorum. Ancak Sinerjide 7100 gibi. Sinerji ile alakalı çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden ona da çok yanaşamıyorum, ancak size sormak istedim, sinerjiden monitör alan var mı tecrübesi nasıl? 600 lira için beklemeye devam etmek mantıklı mı? Amazon'un benzer davranışları oldu mu?
marka model tahmin mi ediyoz ustam?

Merhaba,
Çinli bir marka 2K 24" bir monitör (Koorui G2421V) beğendim, benim için mühim olan ppi'yıydı ve ben fark etmeden önce yani bir hafta önceye kadar Amazon'da 6400 civarı satılıyormuş, fiyatına göre çok iyi, Amazon'un tekrar kendi stoğuyla satmasını bekliyorum ama hala bir başka satıcı tarafından 8 binde satılıyor, nedense ondan almak istemiyorum. Ancak Sinerjide 7100 gibi. Sinerji ile alakalı çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden ona da çok yanaşamıyorum, ancak size sormak istedim, sinerjiden monitör alan var mı tecrübesi nasıl? 600-700 lira için belki de umutsuzca beklemeye devam etmek mantıklı mı? Amazon'un benzer davranışları oldu mu?
pazaramadan al orda çok ucuz her şey

Merhaba,
ben topladım önceden 1 rami bozuk gönderdiler sonradan idade yaptılar 14 gün sürdü bu süreç bilgisayarım şuan iyi

Sonuçta onlar da stokladıklarını gönderecekleri, pek farkı olmayacaktır Amazonla belki güvence hissi hariç.

tamamen şans işi kimisi problem yaşamıyor kimisin de soluğu thh de alıyor
eyer fiyat farkı 500 tl nin altındaysa hepsi burada dan amazondan den almanı öneririm fark 500 tl nin üstündeyse şansını dene sinerjide. trendyol ve n11 tüketiciden çok satıcıyı savunuyor yani herhangi bir iade durumunda yine soluğu thh de alma ihtimalin yüksek aldığın satıcıya dikkat et n11 ve trendyol da

tamamen şans işi kimisi problem yaşamıyor kimisin de soluğu thh de alıyor
eyer fiyat farkı 500 tl nin altındaysa hepsi burada dan amazondan den almanı öneririm fark 500 tl nin üstündeyse şansını dene sinerjide. trendyol ve n11 tüketiciden çok satıcıyı savunuyor yani herhangi bir iade durumunda yine soluğu thh de alma ihtimalin yüksek aldığın satıcıya dikkat et n11 ve trendyol da
Tskkirler. Fark 1000 lira falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri