Sinerjiden Monitör Alınır Mı?

Ben aldim bozuk gelmisti kirik hatta iade etme sureci 1 ay sürdü ve bilgi almak zor baya tavsiye etmem

Amazon da prime günleri başlıcak belki indirime girer bekle derim amazonda uğraşmazsın 7 8 k lık ürün alıyoruz üstüne kargo parası alan firmaya gitme

bir zar atmak gibi. Yüzde kaç ihtimalle problem yaşamam. Sonuçta onlar da stoktan yolluyorlar ama sonrasında problem çıkarsa aylarca uğraşmak da istemem.

Sinerji Bilgisayar'da yaşadığım ilk ve son sipariş deneyimimi paylaşmak isterim.

bundan 3 yıl önce razer basilisk v2 mouse arayışına grdim,o dönem en uygun sinerji satıyordu siparişi verirken rica ettim lütfen ayrı bir kutu içine koyup kargolayın yazdım üstüne bunları aradım

adamlar nispet yapar gibi hiçbir koruma önlemi olmadan kargo poşetinin içine atıp göndermişler tabi ürün elime ulaştı kutunun her tarafı ezik büzük, kutunun içindeki mouse tutan köpük yırtılmış allahtan mouse'ta gram bir şey yoktu. sonra bunları arayıp sordum neden böyle gönderdiniz diye adam bana iade edin diyor.

bir daha da bulaşmadım. müşteri memnuniyetinden uzak, açık iletişimden ve empatiden uzak firmaları direk engelliyorum.

alma gerekirse pahalı al adam akıllı yerden al sinerjiye bulaşılmaz
Amazondaki saticidan bu. Birkac hafta evvel amazon 6400e satiyormus. Ben o zamanlar fark etmemistim. Sonra 8'e satıyordu bir satici simdi ayni saticida 450 falan indirim olmus. Akilimdakindan cok ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri