Youtube da videolari var ayri gelmesi daha iyi kargoda gelirken zarar görebilirSinerjiden hazır sistem alacağım ekran kartı kasadan ayrı mı geliyor ben kurulum yapmayı bilmiyorum.
Sipariş ederken not duş ekran kartının ayrı gelmesini istiyorum diye bende sinerjiden aldığımda ekran kartı takiliydi neden kutuda gondermediklerini sorduğumda onlara böyle bir bilgi vermedigimizi söylediler sen söyle o yüzdenSinerjiden hazır sistem alacağım ekran kartı kasadan ayrı mı geliyor ben kurulum yapmayı bilmiyorum.
evet ayrı olarak gönderiyorlar, bir tanıdık yardımıyla veya bir bilgisayarcıya götürerek taktırtabilirsin, ya da videolar izleyerek yapabilirsin zor bir işlem değil.Sinerjiden hazır sistem alacağım ekran kartı kasadan ayrı mı geliyor ben kurulum yapmayı bilmiyorum.
Kargoda kırılmasını göze almışlar demekkiSipariş ederken not duş ekran kartının ayrı gelmesini istiyorum diye bende sinerjiden aldığımda ekran kartı takiliydi neden kutuda gondermediklerini sorduğumda onlara böyle bir bilgi vermedigimizi söylediler sen söyle o yüzden