Neler Yeni

Öneri Single player strateji oyunu önerisi

kutaybey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Hearts of iron 4 kış indiriminde 9 dolara düşmüş , oynayan varsa önerir mi , ne gibi tavsiyeler verebilir?
strateji oyunlarına yeni yeni adım atıyorum ve aklımda 2 oyun var.
birisi age of empires 4 , diğeri hearts of iron 4.
kolay alışıp öğrenmesi , sarması , devamlılığı ve gidişatı açısından sizce bu iki oyundan hangisini almalıyım?
yada strateji oyunu olarak bilindik önerilebilecek bir oyun var mı?
Not: çoğunlukla single player olarak oynayacağım ona göre öneride bulunun.

kolay degil, sadece hoi4 alirsan zevk alamazsin 20 saate sıkılırsın tüm dlcleri alman lazim dlc olmadan oynanmaz

peki hocam aoe4 hakkında ne diyebilirsiniz?
ben denedim bana gore degildi lakin sende bir dene zaten 2 saati aşmazsan iade edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya hoi4 alip dlcleri crackleyebilirsin benim gibi

ben denedim bana gore degildi lakin sende bir dene zaten 2 saati aşmazsan iade edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya hoi4 alip dlcleri crackleyebilirsin benim gibi
yok hocam direkt olarak satın alacağım ama aşağı yukarı 10 dolar maks. 15 dolar gibi bir bütçe ayırdım , ona göre alacağım. hoi4 de dediğiniz gibi sanki 1 tane değil dlc paketleri zorunlu gibi 4 tane oyun alıyoruz gibi oluyor.

yok hocam direkt olarak satın alacağım ama aşağı yukarı 10 dolar maks. 15 dolar gibi bir bütçe ayırdım , ona göre alacağım. hoi4 de dediğiniz gibi sanki 1 tane değil dlc paketleri zorunlu gibi 4 tane oyun alıyoruz gibi oluyor.
evet dlc olmadan oynanmaz

Hearts of iron 4 kış indiriminde 9 dolara düşmüş , oynayan varsa önerir mi , ne gibi tavsiyeler verebilir?
strateji oyunlarına yeni yeni adım atıyorum ve aklımda 2 oyun var.
birisi age of empires 4 , diğeri hearts of iron 4.
kolay alışıp öğrenmesi , sarması , devamlılığı ve gidişatı açısından sizce bu iki oyundan hangisini almalıyım?
yada strateji oyunu olarak bilindik önerilebilecek bir oyun var mı?
Not: çoğunlukla single player olarak oynayacağım ona göre öneride bulunun.
Partisans 1947

hocam 4. oyunla ne gibi farkları var , hangisi daha yenilikçi ve kolay?
O oyun 25 yıllık efsane bir oyun. Oynanışı kolay ve eğlencelidir. Yenilenmiş, ekleme yapılmış 2019 versiyonu o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,806
Üyeler
173,265
Son üye
kullaniciadibulamadim123
Geri