Neler Yeni

Sınıf 2. defa karantinaya girdi

Spermman

80+ Bronze
Şimdi biz 2. defa karantinaya girdik. Arkadaş pazar günü pozitif çıkmış. Bu nedenle bizi cuma gününden itibaren karantinaya almışlar. Normalde bugün test verememiz gerekiyor ama okul idaresi sistemde bir hata olduğunu bu nedenle bu hafta boyunca okul gitmeyeceğimizi söylemiş. KIsacası idarenin konu hakkında zerre fikri yok. Sınıftakilerde buyüzden test vermeyeceğiz demişler sınıf hocasınıd ayartmışlar test vermesek sorun olur mu? (Hocaya anlatıyorum bunu yanlışın var diyor.)

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Test vermek zorundalar idare bu konuda diretmeli başkalarının sağlığını tehlikeye atmak gibi bir hakları yok

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test vermek zorundalar idare bu konuda diretmeli başkalarının sağlığını tehlikeye atmak gibi bir hakları yok
Hayır test verilmesi zorunlu değilmiş fakat idarenin bu konu hakkında biçbir bilgisi olmadığı belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde başkalarının sağlığı ne alaka ya
Yanlış anladın galiba

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Test Protokolüne Göre Asılı Temaslılar (2 Doz ve 2 Hafta Gececek Şekilde) 5 Gün Hiçbirsey Yapmazlar 5.Gün Test verirler Vermezlerse Karantinaya Girerler.Test Pozitif Cıkarsa Ha Keza. Aşısızları Bilmiyorum 2 Hafta Karantina Olabilir

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Hayır test verilmesi zorunlu değilmiş fakat idarenin bu konu hakkında biçbir bilgisi olmadığı belli

Birde başkalarının sağlığı ne alaka ya
Yanlış anladın galiba
Test vermezlerse okulda korona iseler diğer öğrenci ve öğretmenlerine tehlikeye atar onu diyorum

Test Protokolüne Göre Asılı Temaslılar (2 Doz ve 2 Hafta Gececek Şekilde) 5 Gün Hiçbirsey Yapmazlar 5.Gün Test verirler Vermezlerse Karantinaya Girerler.Test Pozitif Cıkarsa Ha Keza. Aşısızları Bilmiyorum 2 Hafta Karantina Olabilir
Bizde karantinaya girdik karantina birisinde test verdi 2 doz aşısı olmayan test vericek bir hafta sonunda ama test vermek istemeyenler iki hafta karantinadaydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,686
Üyeler
161,324
Son üye
PieLie
Top Bottom